El CD Terrassa deixa sense títol estatal al Junior FC cadet femení

Les santcugatenques cauen per 0-2 en la final femenina. En la masculina, l'Atlètic Terrassa ha superat 1-0 al RC Polo

El Junior FC cadet femení s'ha quedat a les portes d'aixecar el títol de campió d'Espanya cadet després de perdre, per 0 a 2, contra el CD Terrassa, en la final disputada aquest diumenge, 5 de juny, a Sant Cugat. Les terrassenques s'han imposat amb gols de Laia Vancells en el primer quart i Júlia Strappato en el tercer, tots dos en jugades de penal-córner.

No obstant això, el Junior FC ha completat un campionat magnífic, amb un ple de victòries entre els partits de la fase de grups i les semifinals, i oferint també una molt bona imatge en la final. Marcel Malgosa, entrenador del cadet, ha assegurat que cal fer un balanç positiu: "Quan perds una final no hi ha consol que valgui, però si fem la valoració del campionat i de la lliga, quant a l'equip i a la qualitat individual de les jugadores, hem d'estar contents".

L'entrenador de l'equip campió, Pol Solano, ha lloat la bona feina de les seves jugadores: "Estic molt satisfet. L'equip ha fet un treball espectacular durant tota la temporada. Hem jugat contra un molt bon equip, el Junior juga molt bé". La jugadora del CD Terrassa Júlia Strappato ha estat escollida com a millor jugadora. El tercer classificat ha estat el Polo, que ha superat en el partit pel tercer i quart lloc a l'Atlètic Terrassa (1-0).

Atlètic Terrassa, campió d'Espanya cadet masculí

L'Atlètic ha vençut per a 1 a 0 a l'RC Polo FOTO: Haidy Blanch

L'altra final del campionat d'Espanya disputada a Sant Cugat, la final masculina, ha enfrontat també a dos equips catalans, l'Atlètic Terrassa i el RC Polo. El vencedor ha estat l'Atlètic Terrassa, que s'ha imposat per 1 gol a 0. L'autor del gol ha estat Roger Figa, en una acció de penal-córner.

Pel que fa a premis individuals, l'organització ha escollit com a millor jugador a Gerard Clapés, del Club Egara. El Club Egara ha finalitzat tercer després de vèncer en el partit pel tercer i quart lloc al Club de Campo. S'hi ha imposat en la tanda de shoot-outs, després que el partit acabés en 4 a 4. El Junior FC ha quedat vuitè.