El CFU Mira-sol Baco comptarà amb 27 equips aquesta temporada, 4 d'ells femenins

El club verd-i-negre ha fet la presentació oficial dels equips amb la novetat d'incloure un nou equip femení, sent la primera vegada que comptarà amb 4 conjunts en la branca femenina

El CFU Mira-sol Baco ha presentat, el divendres 27 de setembre, els 27 equips que aquesta temporada conformaran l'entitat verd-i-negra. Amb més de 350 jugadors, i tot i que el nombre d'equips es manté igual que l'any passat, una de les novetats d'enguany és la inclusió d'un nou equip de la branca femenina, potenciant així el futbol femení.

Amb això, en la temporada que el conjunt mirasolenc celebra els seus 49 anys, l'equip el formaran 5 equips prebenjamis mixts, 5 conjunts benjamins (1 dels quals serà femení), 6 d'alevins (1 d'ells femení), 3 d'infantils (igual que en les altres categories, també un d'ells serà 1 femení), 2 cadets, 2 juvenils, 2 amateurs (el masculí i el femení) i 1 veterà.

 

 DSC9514

 


Amb tot, durant l'acte han estat presents l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, la regidora d'Esports, Gemma Aristoy i el president del CFU Mira-sol Baco, Joan Salabert, qui ha volgut remarcar: "Com cada any, tenim un objectiu fàcil de complir i a la vegada difícil de dur a terme: ser un club que formi persones, ja que volem transmetre uns valors amb l'esport. El futbol cada vegada és més inclusiu". També, el president ha aprofitat el moment davant l'afició i jugadors per recordar que el CFU Mira-sol vol ser un equip competitiu: "Volem un equip d'entrenadors especialitzats que assoleixin una tecnificació especial per jugar millor i tenir un patró i forma de joc com equip".

Finalment, l'alcaldessa, Mireia Ingla, ha volgut reconèixer els valors del CFU Mira-sol Baco al llarg dels anys: "Jo he estat molts anys en aquest club amb els meus fills i entenc aquesta il·lusió d'inici de temporada. El CFU Mira-sol representa uns grans valors i els mostra en les iniciatives solidàries. Ens agrada l'esport, ens agrada guanyar, però sobretot defensem aquests valors". A més, Mireia Ingla ha volgut posar èmfasis a la creació d'aquest nou conjunt femení: "Volem felicitar el club per aquest suport als equips femenins i el seu creixement. Estem molt orgulloses dels equips femenins que creixen i planten cara en el món del futbol".

 
Comentaris

Destaquem