El CFU Mira-sol Baco guanya el primer derbi de la temporada contra el Junior FC B

Un gol matiner d’Óscar Cañizares al minut 6 dóna els tres punts a l’equip visitant (0-1)

Junior FC 0 - CFU Mira-sol Baco 1

Junior FC: F. Salas, J. Almuni (D. Cartas, 78’), J. Jover, R. Calderón, J. Guix (M. Ranera, 78’), A. Milà, S. Juan-Torres (T. Mundt, 45’), E. Fernández, A. Boix, A. Bernaus i O. Borràs (A. Almansa, 45’).

CFU Mira-sol Baco: J. Salido, J. Diaz, R. Mallol, X. Andreu, I. Luque, M. Domingo, Y. Henne (T. Pou, 54’), B. Badrena (J. Carbonell, 60’), Ó. Cañizares (T. Toribio, 60’), R. Juanola (G. Romero, 54’) i J. Salabert.

Gols: 0-1 Ó. Cañizares (6’)

Àrbitre: Sergi Vidal Rodríguez. Ha ensenyat targeta groga als locals J. Guix (67’), J. Almuni (71’) i A. Milà (85’); i als visitants B. Badrena (4’), J. Carbonell (80’), T. Toribio (83’), J. Sánchez (85’), J. Sabalert (87’) i R. Mallol (89’)

Instal·lació: Camp de futbol del Junior FC. 75 espectadors

Jornada: 1a jornada del grup 6 de Tercera Catalana

Óscar sorprèn des de la frontal i fa el gol de la victòria

Els mirasolencs celebrant el gol d'Óscar. FOTO: Lali Puig

Amb un gol d’Óscar Cañizares en un fort xut des de la frontal de l’àrea n’ha tingut prou el CFU Mira-sol Baco per endur-se els tres punts en el primer partit del campionat, al camp del Junior FC B. El conjunt visitant ha realitzat una notable primera part i ha tingut opcions per ampliar el marcador en més d’una ocasió. Potser la més clara ha estat un xut de falta directa de Raimon Mallol, exjugador del Junior FC, que s’ha estavellat al pal.

La primera ocasió del Junior FC ha arribat al minut 33. Amadeu Bernaus, amb un xut escorat des de la banda esquerra, ha enviat la pilota al travesser. El Junior FC ha demanat fins a dos penals en la primera part però l’àrbitre no ho ha vist així.

Partit igualat a la segona part

En el segon temps el Junior FC B ha tingut més la pilota però el Mira-sol no ha renunciat a l’atac. De fet, la primera gran ocasió ha estat visitant. Jan Salabert, després d’una gran jugada personal, ha fallat sol davant el porter. Al minut 60 ha arribat la més clara del Junior FC en el segon temps. Aaron Almansa, lliure de marca, ha rematat de cap dins l’àrea petita però ha enviat la pilota per sobre la porteria.

A mesura que han anat passant els minuts, el Junior FC ha insistit més, però també ha deixat més espais. Al contraatac els visitants han pogut sentenciar en diverses ocasions. Malgrat l’esforç local per igualar el marcador, al final els tres punts han marxat cap a Mira-sol.

Arellano: “Objectiu? Que juguin, es diverteixin i competeixin”

Arellano (a l'esquerre) i Garcia, tècnics de Junior FC B i CFU Mira-sol Baco, respectivament. FOTO: Lali Puig

Casimiro Arellano, entrenador del Junior FC B, ha fet una bona lectura del partit malgrat la derrota: “Tenim un equip nou, amb set juvenils nous, dues incorporacions... Els nois han donat la cara durant tot el partit, i han anat a pel partit. No l’hem ficada, però no passa res, per això som un equip de formació”.

Sobre quin és l’objectiu és que fixa el segon equip de l’entitat, Arellano ha estat clar: “El meu objectiu és que els nois juguin, es diverteixin i competeixin. I que aquests juvenils, que tenen 19 anys, acompanyats per alguns jugadors veterans, puguin estar al primer equip en un parell d’anys”.

Garcia: “Guanyar aquí reforça la moral”

L’entrenador del CFU Mira-sol Baco, Joan Garcia, ha assegurat que la victòria "fa molta il·lusió pels jugadors, perquè hem tingut una pretemporada molt dura, en la que només hem pogut comptar amb 13 jugadors, i la veritat és que guanyar aquí reforça la moral. Teniem baixes importants però els jugadors han competit molt bé”.

Pel que fa a l’objectiu de l’equip, el tècnic mirasolenc es fixa millorar la vuitena plaça aconseguida la temporada passada: “Estar a la part alta, lluitar per estar a dalt. Però bé, estem en un grup molt complicat, han baixat molts equips de Segona Catalana, és un grup molt fort, molt físic, i això ens perjudica en el sentit que som un equip que vol intentar jugar la pilota. Ens haurem d’adaptar”.