El CFU Mira-sol Baco vol iniciar una escola de futbol femení la pròxima temporada

Durant l'acte de presentació dels 23 equips del club, el president Joan Salabert ha assegurat que "a Sant Cugat hi pot haver dos clubs de futbol amb una secció femenina. Hi ha espai per a tothom"

El Club de Futbol Unión Mira-sol Baco té la intenció de crear una escola de futbol femení la pròxima campanya 2015-2016. Així ho ha fet públic Joan Salabert, president de l'entitat, durant l'acte de presentació dels 23 equips del club, que s'ha fet aquest divendres, 17 d'octubre, al Camp Municipal de Futbol de Mira-sol. Salabert ho ha anunciat als parlaments i ho ha repetit després, en declaracions al TOT Sant Cugat: "La intenció és fer una escola de futbol femení amb totes les categories possibles". Salabert ha explicat que "a Sant Cugat hi pot haver dos clubs de futbol (l'altra és el Sant Cugat Esport FC) amb una secció femenina. Hi ha espai per a tothom".


El nou equip sènior femení del club. FOTO: Amanda Bernal

23 equips i 350 jugadors i jugadores

Els 23 conjunts (350 jugadors i jugadores) que aquesta temporada 2014-2015 defensaran el CFU Mira-sol Baco són 3 prebenjamins, 4 benjamins, 5 alevins, 3 infantils, 3 cadets, 2 juvenils, 2 sèniors (masculí i femení) i 1 veterans. Els 3 nous conjunts respecte la temporada anterior són un sènior femení de futbol 7, un cadet C i un juvenil B. Amb la incorporació del sènior femení, que dirigeix Laura Gil, el CFU Mira-sol Baco recupera un conjunt que ja va tenir fa uns anys i que ara vol consolidar. Un any més, el director tècnic esportiu és Joan García, i el coordinador esportiu, Bernat Badrena. El club té una cinquantena d'entrenadors.

Els Gausacs no s'ho volen perdre
L'eslògan de la presentació ha estat A Mira-sol fem pinya, en una presentació on els Castellers de Sant Cugat, recentment campions del Concurs de Castells de Tarragona, han fet un pilar al mig del camp, amb la col·laboració de jugadors del club. Joan Salabert, que en els parlaments ha lliurat una samarreta del club als Castellers (l'ha recollit Nacho Ferrer, de l'equip tècnic dels Gausacs), ha assenyalat al TOT Sant Cugat que "ens identifiquem molt amb els Castellers de Sant Cugat perquè és una colla castellera d'un poble que no té tradició castellera que ha de lluitar contra moltes coses i, tot i així, són campions. Ens fa molta il·lusió emmirallar-nos amb ells i aconseguir èxits com ho estan fent ells".


Els Castellers de Sant Cugat han fet un pilar. FOTO: Amanda Bernal

En la presentació, el CFU Mira-sol Baco ha venut samarretes antigues del club a 1 euro i els diners que s'han recaptat es donaran a la Fundació Miquel Valls, que col·labora en la investigació de l'ELA.

L'acte ha comptat amb la presència, entre d'altres autoritats, de Francesc Carol, tinent d'alcalde de Seguretat de l'Ajuntament de Sant Cugat; Eloi Rovira, coordinador d'Entitats Esportives de Sant Cugat, i Joan Salabert, president del CFU Mira-sol Baco.

Eleccions al juny
El CFU Mira-sol Baco convocarà al juny del 2015 eleccions a la presidència de l'entitat. L'actual president Joan Salabert s'hi presentarà si l'actual junta directiva acaba de perfilar el projecte esportiu i social que vol per a l'entitat pels pròxims anys. "És bastant probable que em presenti a les eleccions", ha afirmat Salabert. El club té previst convocar durant el mes de novembre l'assemblea general ordinària de socis.

Les activitats del club
Durant aquesta temporada 2014-2015 el club participarà, un any més, amb una carrossa de l'entitat a la Cavalcada de Reis i organitzarà el tradicional torneig de totes les categories un cop acabada la temporada esportiva. Per segon any consecutiu organitzarà també la Diada del Soci, també a les acaballes de la temporada. D'altra banda, el CFU Mira-sol Baco té la intenció d'organitzar un campus per Nadal i l'estiu.

 
Comentaris

Destaquem