El CH Valldoreix guanya el derbi santcugatenc

El conjunt que entrena Dani Lara s'ha imposat per sis gols de diferència (20 a 26) a un Club Handbol Sant Cugat que arribava invicte a la cita

El Club Handbol Valldoreix ha guanyat el primer dels derbis de la temporada, el que han protagonitzat aquest i el sénior B del Club Handbol Sant Cugat aquest diumenge. El resultat final ha estat de 20 a 26. Els verd-i-negres han estat superiors en el global del partit a un CH Sant Cugat que fins aleshores era líder al grup B de Segona Catalana.

Tant el CH Valldoreix com el CH Sant Cugat han començat amb bon peu aquest any. Els primers, malgrat que van caure en el primer partit per dos gols de diferència amb el Molins de Rei CE (25-27), encadenen amb aquesta dues victòries consecutives a camp contrari. El Club Handbol Sant Cugat B va guanyar els dos primers partits amb molta solvència. Així, amb dues victòries i una derrota, continuen a la meitat alta de la taula classificatòria.

El pròxim cap de setmana el CH Valldoreix rep l'HC Manyanet B i el CH Sant Cugat juga a la pista de l'Alcarràs HC. El pròxim derbi es jugarà el 15 de gener.

 
Comentaris

Destaquem