El Circuit de Pàdel Guinotprunera repartirà més de 3.000 euros en premis

Les inscripcions d'aquest torneig amateur, que fins ara s'anomenava Padelcat, es poden formalitzar fins al dimecres 12 de setembre, a les 10 hores

Per vuitena edició consecutiva, el Club Esportiu Valldoreix acollirà una prova del Circuit de Pàdel Guinotprunera, torneig que fins ara s'anomenava Padelcat i del que s'està jugant la seva desena edició. Serà del 15 al 22 de setembre, en la 7a i penúltima prova (8 proves i un Màster) d'aquest campionat amateur, i forma part del programa d'actes esportius de la Festa Major de Valldoreix 2018. Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar fins al dimecres 12 de setembre, a les 10 hores. El cost per jugador és de 29 euros, i 43 euros si s'inscriu en una segona categoria.

Més de 3.000 euros en premis

L'organització lliurarà a cada palista un welcome pack, amb productes de les empreses patrocinadores i col·laboradores, com una samarreta tècnica, i repartirà més de 3.000 euros en premis (material esportiu). Les categories són 4 masculines, 3 femenines i 3 mixtes. Cada parella participant jugarà un mínim de 2 partits

L'acte de presentació del torneig, que s'ha fet aquest dimarts 4 de setembre, al Club Esportiu Valldoreix, ha estat presidit per Susanna Herrada, presidenta accidental de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix, acompanyada del vocal d'Esports, Bernat Gisbert; Jordi Serra, director tècnic del Circuit de Pàdel Guinotprunera; Joan Carles Pradell, president del Club Esportiu Valldoreix, i Roger Badia, gerent de Barcelona Total Tennis (BTT), empresa responsable de la gestió esportiva del Club Esportiu Valldoreix.

Pradell: "És el circuit més antic i amb més solera del pàdel català"

Joan Carles Pradell ha explicat que aquest circuit "va ser el primer torneig amb molta participació. És el més antic i amb més solera del pàdel català". Jordi Serra, per la seva banda, ha assenyalat que "al Club Esportiu Valldoreix ens sentim com a casa. Fer un torneig 8 edicions seguides no és gens fàcil".

Pressupostos participatius

Durant el torneig, l'EMD de Valldoreix instal·larà una carpa informativa on els valldoreixencs podran votar el seu projecte en els pressupostos participatius, en què l'EMD hi destina 200.000 euros.

Aquest 2018, el Circuit de Pàdel Guinotprunera ja s'ha jugat a dos clubs de Sant Cugat, al Junior FC (a l'abril) i al DiR Sant Cugat (al maig).

El Torneig de Pàdel de Festa Major es queda al Club Esportiu Valldoreix

El Torneig de Pàdel de la Festa Major de Valldoreix es jugarà, a partir d'ara, al Club Esportiu Valldoreix. Si fins ara es repartien les edicions el Club Esportiu Valldoreix i el Complex Esportiu EMD de Valldoreix, ara ja no serà així. El vocal d'Esports de l'EMD de Valldoreix, Bernat Gisbert, ha explicat que "fins ara, cada any l'organitzava un club, però enguany no ens hem posat d'acord amb el Complex Esportiu EMD Valldoreix pel que fa a les condicions. Nosaltres volem que sigui gratuït. A partir d'ara, si el Club Esportiu Valldoreix ho vol, en serà l'organitzador".

 
Comentaris

Destaquem