El Circuit Padelcat arriba a Valldoreix

230 parelles participen des de l'1 d'octubre al torneig Padelcat que s'organitza anualment a 5 clubs diferents de Catalunya

El Club Esportiu Valldoreix està immers des de dissabte passat en una setmana de pàdel al cent per cent. L'entitat acull fins al dia 8 d'octubre una de les cinc proves del circuit Padelcat, torneig amateur d'aquest esport que disputen un total de 230 parelles.

La competició inclou tres categories diferents; masculina, femenina i mixta,. La primera es divideix en quatre grups segons el nivell de cada parella, i les dues restants en tres grups més. Cada parella juga com a mínim dos partits i els seus resultats determinaran si segueixen al torneig o no.

Cal recordar que el Torneig Padelcat admet només participants amateurs i només en edat sènior, això significa que a la categoria masculina no hi participa cap jugador que estigui classificat entre els 50 primers en el rànquing de la Federació Catalana de Pàdel. Pel que fa a la femenina, les 30 primeres jugadores a nivell català tampoc hi poden jugar.

Francesc "Sisco" Violeta, responsable de pàdel al Club Esportiu Valldoreix ha explicat que "per a nosaltres és un honor ser una de les seus escollides per organitzar aquest torneig". A més, s'ha referit a les possibilitats que l'entitat valldoreixenca repeteixi experiència. "La nostra intenció és fer-ho tan bé com puguem ja que ens agradaria molt repetir l'any vinent". Com el mateix "Sisco" Violeta apunta, el Club Esportiu Valldoreix tornarà a acollir el Torneig Padelcat "si el desenvolupament d'enguany és bo".

 
Comentaris

Destaquem