El Club ARC Sant Cugat acull una espectacular exhibició d'helicòpters teledirigits

Es tracta de la 6a edició de la Troba Internacional d'Helicòpters de Ràdio Control FUN FLY. L'entrada per veure l'espectacle serà gratuïta

El Club d'Aeromodelisme per Ràdio Control de Sant Cugat serà, aquest cap de setmana, l'amfitrió d'una particular trobada. Es tracta de la 6a edició de la Trobada Internacional d'Helicòpters de Ràdio Control. Sense caire competitiu, aquesta reunió busca la diverssió amb una exhibició d'helicòpters teledirigits que volaran pel cel del camp de Can Graells de Sant Cugat, el dissabte 19 i el diumenge 20 de maig.

L'entitat Furtivos Team RC és qui organitza aquesta reunió d'amants d'aquest esport. Les anteriors trobades s'havien fet a Vic i a Manresa. Així doncs, el Club ARC Sant Cugat col·labora per primera vegada amb la iniciativa, al igual que l'Ajuntament de Sant Cugat. "Estem molt il·lusionats amb l'exhibició. Tindrem l'oportunitat de veure un esport molt espectacular", explica Paco Valenzuela, responsable del club. A més, Valenzuela ha assegurat que el club pretén que aquesta exhibició es "quedi per sempre" a la ciutat.

El divendres arribaran tots els participants (un total de 75), que prepararan tot allò necessari perquè durant el cap de setmana estigui tot a punt per fer volar els helicòpters teledirigits. Ja durant el dissabte i el diumenge, els helicòpters volaran durant tot el dia per Sant Cugat, inclús quan es faci fosc, ja que la combinació de les llums dels aparells amb la foscor de la nit proporciona un espectacle visual.

La majoria de participants tenen d'entre 20 a 25 anys i venen d'arreu del món. Alemanya, França, Itàlia, Gran Bretanya o els Estats Units són alguns dels països representats en la Trobada Internacional d'Helicòpters de Ràdio Control FUN FLY. Els participants s'allotjaran en hotels de Sant Cugat durant tot el cap de setmana.

 
Comentaris

Destaquem