El Club Arquers Sant Cugat ja disposa d'un espai per iniciar la seva activitat

L'entitat es va fundar l'any 2012 i, fins ara, no ha pogut practicar el tir amb arc al municipi. Ho farà al club Metropolitan Golf Barcelona

El Club Arquers Sant Cugat, que es va fundar l'any 2012, ja té una instal·lació per poder practicar el tir amb arc al municipi i, per tant, ja ha iniciat la seva activitat. El club Metropolitan Golf Barcelona, situat al Parc Empresarial de Can Sant Joan, li ha cedit un espai de 130 metres de profunditat, fet que permet disposar d'una línia per a 20 tiradors. Representants de les dues entitats i el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, Xavier Tizón, han presentat aquest dijous, 18 de desembre, al migdia, la nova instal·lació.

Els objectius
Ramon Pujol, president del Club Arquers Sant Cugat, ha explicat que els principals objectius que es fixa l'entitat són "arribar a ser un club important de Sant Cugat; promoure l'esport entre els més joves i apostar per l'escola de formació, i arribar al centenar de socis".

Escola de formació i cursos d'iniciació
L'entitat, que ja té 15 socis, ofereix una escola de formació per als més joves i cursos d'iniciació per aquells que vulguin descobrir aquesta disciplina olímpica. El responsable de l'escola de formació és Raul Quiles, monitor nacional i campió de Catalunya dues vegades consecutives. Quiles ha detallat que oferiran diferents modalitats de tir amb arc i que ho faran tant en la vessant lúdica com competitiva. També estan oberts a treballar amb persones amb discapacitat.


Raul Quiles fent una demostració al camp de tir. FOTO: À. L. P.

Tizón: "Aquesta disciplina li dóna encara més valor a l'esport de Sant Cugat"

Xavier Tizón ha assenyalat que aquest nou esport "li dóna encara més valor a l'esport de Sant Cugat" i li ha demanat a la nova entitat "que s'obri a Sant Cugat i s'impliqui en les activitats del municipi".

Per la seva banda, Joan Monzó, director del Metropolitan Golf Barcelona, ha explicat que ambdues entitats es van posar d'acord molt ràpid i que amb aquest gest "renovem el nostre compromís amb Sant Cugat".

Com inscriure's'hi
Les inscripcions es poden formalitzar al (93) 675 43 53 o al telèfon del Metropolitan Golf Barcelona, el 93 675 30 50. Pròximament, aquesta entitat esportiva posarà en marxa el seu nou web.

 
Comentaris

Destaquem