El Club de Golf i Josep Antón, protagonistes dels 18ns Premis Esport en Marxa

En La Nit de l’Esport de Sant Cugat, el grup multimèdia municipal Cugat.cat ha lliurat nou guardons al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, amb unes 125 persones

El grup multimèdia municipal Cugat.cat ha lliurat aquest dimecres, 17 de desembre, a la nit, els Premis Esport en Marxa, que enguany celebren la seva divuitena edició. La Nit de l’Esport de Sant Cugat, que ha presentat la periodista santcugatenca Marina Romero, s'ha celebrat al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, amb unes 125 persones. L'acte ha estat amenitzat amb l'actuació de la cantant Carmen Pendones, acompanyada a la guitarra per Oriol Saltó. També cal destacar l'actuació de dues parelles del Club de Ball Esportiu Sant Cugat.

Els Premis Esport en Marxa tenen com a objectiu reconèixer els èxits esportius d'esportistes, equips, entrenadors, directius i clubs de Sant Cugat, durant la temporada 2013-2014.

Els 9 guardonats han estat:

-Premi a tota una trajectòria: Club de Golf Sant Cugat (el 2014 ha celebrat el centenari)

-Millor esportista de l'any: Pol Carreras (esquiador)

-Millor projecció exterior: Josep Antón (jugador de tennis de taula)

-Millor equip sènior: primer equip del Club Handbol Sant Cugat

-Millor equip júnior: equip cadet 1 masculí de bàsquet de la Unió Esportiva Sant Cugat

-Millor entrenador/a: Joan Sancho (entrenador del primer equip del Club Handbol Sant Cugat)

-Millor promoció de la base: 15è Cros de Sant Cugat

-Millor direcció esportiva: Club Esportiu Valldoreix

-Millor projecció social: 30a Mitja Marató de Sant Cugat


Gemma Peidro, gerent del Club de Golf Sant Cugat, i Mercè Conesa. FOTO: Artur Ribera

La Nit de l'Esport a Sant Cugat ha estat presidida, entre d'altres autoritats, per Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat; Santi Siquier, representant territorial de l’Esport a Barcelona per la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya; Josep Puig, president de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix, i Miquel Herrada, director de Cugat.cat.


Josep Antón i Santi Siquier. FOTO: Artur Ribera

Qui ha format part del jurat?
Els guanyadors dels 18ns Premis Esport en Marxa els va decidir un jurat el 12 de novembre, entre un total de 55 propostes. El jurat d’aquests premis està format pel regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sant Cugat, Xavier Tizón; Joan Salabert, president de la Coordinadora d’Entitats Esportives; Xavier Requeno, gerent de l’Oficina Municipal d’Esport per a Tothom (OMET); Albert Mendoza, cap de Relacions Institucionals del Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat; Àlex López Puig, cap d’Esports del TOT Sant Cugat i del Diari de Sant Cugat; Carme Reverte, cap d’Esports de Cugat.cat, i Joan García, editor d’Esports de Cugat.cat.

Els Premis Esport en Marxa 2014 compten amb el patrocini de Freixenet, i la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Cugat, el Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, l’Escola d’Art i Disseny de Sant Cugat i el DIARI de Sant Cugat.

 
Comentaris

Destaquem