El Club de Rugby reconeix a 30 persones i fa una exposició pel 30è aniversari

L'entitat ha presentat els 26 equips (520 jugadors) i ha anunciat un nou patrocinador, el concessionari Motor Munich

El Club de Rugby Sant Cugat ha presentat aquest diumenge, 22 d'octubre, els 26 equips (520 jugadors i jugadores) de l'entitat. Aquests 26 equips són 2 séniors masculins, 1 sénior femení, 2 sub-18, 3 sub-16, 3 sub-14, 3 sub-12, 3 sub-10, 3 sub-8 i 2 sub-6. El club també té 4 equips de veterans: XV Matusalem, All Dads, Barbarians i Pink's. Arturo Trenzano segueix sent el director tècnic esportiu de l'entitat, que té 52 entrenadors, i Albert Casorrán, el director de l'escola. Amb 460 jugadors i jugadores (sense contar els 4 equips veterans), el CR Sant Cugat és el club català amb més fitxes federatives, i després del XV Hortaleza RC, el segon de l'Estat espanyol.

L'acte de presentació de la nova temporada 2017-2018, que s'ha celebrat a la ZEM La Guinardera, ha estat presidit per Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, i Mauri Benito, president del CR Sant Cugat. Mauri Benito ha explicat que "ha estat un dia molt bonic pel club. L'acte de les insígnies ha estat molt emocionant". En la presentació, el Club de Rugby Sant Cugat ha presentat un nou patrocinador, el concessionari Motor Munich, que se suma als ja espònsors BDO i Solventis.

El club reconeix a 30 persones i fa una exposició

Eloi Rovira i Mauri Benito. FOTO: Òscar Bayona

Abans del partit de lliga del primer equip, el CR Sant Cugat ha fet un reconeixement a les 30 persones més rellevants del club en els seus 30 anys d'història, en un dels actes de celebració del 30è aniversari de l'entitat. Diumenge, també com un dels actes del 30è aniversari, el CR Sant Cugat ha inaugurat una exposició retrospectiva.

El club sol·licita campionats d'Espanya

2017 10 22 PHOTO 00000381

El Club de Rugby Sant Cugat i la UE Santboiana B han sol·licitat a la federació espanyola de rugbi l'organització dels campionats d'Espanya de la categoria sub-6 a la sub-18. En aquesta candidatura conjunta, el CR Sant Cugat organitzaria els campionats de rendiment, mentre que la UE Santboiana acolliria els de promoció.

 
Comentaris

Destaquem