El Club de Rugby reflexiona sobre l'esport de veterans

Quatre xerrades han servit per tractar diferents temes relacionats amb l'esport i els equips de veterans

Un dels actes del 25è aniversari del Club de Rugby Sant Cugat ha tingut lloc aquest divendres al vespre, a la Casa de Cultura, amb més d'una trentena d'assistents. Es tracta del cicle de xerrades L’Esport d’equip en veterans, quelcom més que esport, una jornada que ha servit per reflexionar sobre l'esport de veterans i les seves virtuts en la societat actual en la que vivim. S'han tractat diferents temes sobre companyerisme, salut i solidaritat en quatre xerrades diferents conduides per figures rellevants de l'esport català, el Dr. Antoni Sancha, el Dr. JA Pujante, Ramon Alfonseda i Coral Santfeliu.

Robert Savé, directiu del Club de Rugby Sant Cugat, ha assenyalat que l'objectiu era "donar visió a una part de la població del nostre municipi que no quedava reflectida en el món de l'esport, que som la gent que ja hem passat d'una determinada edat i comencen a tractar-nos de vostè". Així mateix, Savé ha explicat que l'experiència i l'assistència ha estat bona. "El nivell dels ponents ha estat alt".

Savé també ha avançat que tenen pensades altres xerrades de cara al futur: "tenim diverses de pensades. Una parlar sobre la relació dintre d'una estructura social entre els més joves i els més vells. També sobre la preparació física per aquesta franja d'edat".

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, ha assistit a l'acte, així com el regidor d'Esports, Xavier Tizón, i el regidor del PSC, Pere Soler.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem