El Club de Rugby Sant Cugat acomiada la temporada amb una gran festa

En comptes que cada secció faci la seva, el club ha decidit organitzar una sola festa per a totes les categories

El Club de Rugby Sant Cugat ha dit adéu a la temporada amb una festa que ha congregat a la ZEM La Guinardera a entre 300 i 350 persones. Una festa dirigida a totes les persones que integren al club, des dels més petits fins als veterans. Ha estat la primera vegada que el club organitza una festa d'aquestes dimensions per acomiadar la temporada, i s'espera que sigui la primera de moltes.

La iniciativa parteix de les festes de fi de temporada que es fan a cadascuna de les seccions de l'entitat: "No volem que cada secció faci la seva festa, sinó que estiguin totes juntes, i que d'aquesta manera la gent es pugui conèixer més", han assenyalat els organitzadors, Jaume Montanera i Roberto Lemiechevsky.

La primera part de la festa ha comptat amb inflables pels més petits i una gimcana dirigida als més joves, dels sub-12 en amunt. També s'han disputat partits entre Matusalem, All Dads i Pink Panthers. En la segona part s'ha organitzat un sopar i posteriorment hi ha hagut música en directe. "La idea és que cada temporada acabi amb aquesta festa, que de mica en mica es vagi consolidant".

 
Comentaris

Destaquem