El Club de Rugby Sant Cugat convida a l'optimisme

Els d'Arturo Trenzano s'imposen per 32 a 19 al RC L'Hospitalet i sumen el tres de tres en victòries

El Club de Rugby Sant Cugat no dóna símptomes de debilitat. Trenzano ha construït un equip solvent i consistent, amb menys noms i més cap. Aquest dissabte s’enfrontava al RC L’Hospitalet, un equip que encara no ha puntuat aquesta temporada però que durant 40 minuts ha posat amb molts problemes als locals. I ha guanyat, sobretot gràcies a un gran segon període, on ha capgirat un marcador advers de 8 a 12.

I és que el partit no ha arrencat de la millor manera. El 3-0 inicial fruit d’un cop de càstig no amagava la poca fluïdesa en el joc santcugatenc, que ha pecat d’imprecís. Un error defensiu ha permès a Francisco Nicolás Eusebio avançar els visitants després de completar una bonica carrera. La resposta no ha trigat a arribar en un contraatac que ha finalitzat el local ‘Pope’ a l’equador del primer temps (8-5).

A dos minuts pel final del primer temps, Jerónimo Berruezo ha robat la pilota a la línia de 22 i després de córrer tot el camp ha fet la darrera marca amb què s’ha arribat al descans (8-12).

Decideix el segon temps

CR-SantCugat Vs  RC-Hospitalet FOTO: Alen Gómez

Ni un minut ha necessitat Iñaki per tornar a fer el que millor sap fer, treure les castanyes del foc quan l’equip passa per un moment delicat. A la seva marca li han seguit dues més, una d’Alejandro Goljanek i un assaig de càstig amb què ha penalitzat l’àrbitre una lletja acció d’un jugador visitant en una melé. Víctor Cuenca ha retallat distàncies a 7 minuts pel final, i Àlex Alonso ha sentenciat el partit al minut 76 (32-19).

L’entrenador del Club de Rugby Sant Cugat, Arturo Trenzano, ha assenyalat que el seu equip millora dia rere dia: “Ha estat el millor partit dels tres que hem jugat”. Ha afegit que amb aquest partit l’equip finalitza la seva particular pretemporada, una “pretemporada” que acaba amb un balanç més que positiu: 14 punts de 15 possibles en aquesta arrencada de campionat.