El Club de Rugby Sant Cugat, el club amb més jugadors de Catalunya

Aquest dissabte 19 d’octubre ha presentat els seus 22 equips i més de 500 jugadors

Un any més, el Club de Rugby Sant Cugat augmenta en nombre de jugadors i d’equips per a la present temporada. En total té 22 equips –en tenia 19 la temporada 2014-2015–, des de la categoria sub-6 fins als equips de rugby social. Quant a nombre de jugadors, la xifra supera els 500. “És el club de Catalunya amb més jugadors i un dels primers de l’Estat”, ha assegurat el president de l’entitat, Maurici Benito, en la presentació dels equips del club, que ha tingut lloc aquest dissabte 19 d'octubre a la ZEM La Guinardera.

Entre les novetats d’enguany, la creació d’un equip sub-6, que la temporada passada no es va poder formar per falta de jugadors, i la creació d’un equip de rugby touch femení amb les Pink Panthers, que aquest any disputaran competició oficial. D’altra banda, els sub-21 s’han integrat als equips sènior (hi ha tres sèniors), perquè aquesta temporada no hi ha competició de sub-21 a Catalunya.

“El nostre sostre és la instal·lació, i ara estem al límit. Quan la instal·lació no pugui absorbir més jugadors no podrem créixer més”, ha reconegut el president.

Mira les millors fotografies de la presentació

Objectius de la temporada

Foto de família dels jugadors de l'entitat. FOTO: Lali Puig

Una de les prioritats del club, com ja s’ha estat fent en els darrers anys, és consolidar tots els equips de base: “Un dels nostres objectius és que tots els nens juguin, que tots els nens tinguin el seu equip per jugar. Això és difícil perquè els contraris no tenen tants nens”.

Pel que fa a objectius esportius, el sub-16 i sub-18 aspiren al màxim: “Són dos equips que ho faran molt bé, per l’A l’objectiu és quedar primer al campionat d’Espanya, i el B que competeixi el màxim”. Pel que fa als sèniors, l’A aspira a l’ascens a Divisió d’Honor A, el B a estar en les quatre primeres posicions de Primera Catalana, i el C a competir i estar entre els primers de Segona Catalana.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem