El Club de Rugby Sant Cugat, el millor de vuit entitats en el 20è Torneig Melé

Ha guanyat les categories sub-12, sub-16 i sub-18, sent el club que més títols ha aixecat. Després dels campionats d'Espanya, aquesta competició és la més important i prestigiosa de l'Estat espanyol

El Club de Rugby Sant Cugat s'ha adjudicat en les categories sub-12 (a Sant Boi de Llobregat), sub-16 (a Valladolid) i sub-18 (a Madrid) la 20a edició del Torneig Melé de rugbi, en la categoria d'alt rendiment. En la seva quarta participació (ja s'ha adjudicat el torneig en altres edicions), ha estat el club que més títols ha aconseguit. Després dels campionats d'Espanya, aquesta competició amb equips de formació (entre les categories sub-6 i sub-18) és la més important i prestigiosa de l'Estat espanyol. A més, el CR Sant Cugat també ha estat campió en la categoria de promoció en sub-16, entre altres podis.

Mauri Benito: "Som el club de formació més potent de l'Estat espanyol"

El president del Club de Rugby Sant Cugat, Mauri Benito, ha assenyalat que, amb aquests resultats esportius, "novament es confirma que som el club de formació més potent de l'Estat espanyol".

En aquesta ocasió, el Torneig Melé s'ha jugat a les ciutats de Valladolid, Madrid i Sant Boi de Llobregat, el 7 i 8 de desembre. Hi han participat 8 dels clubs més forts del rugbi espanyol, com la UE Santboiana, el CR Liceo Francés (Madrid), el Ciencias Rugby Sevilla, el Trocadero Marbella RC, el VRAC Quesos Entrepinares (Valladolid), el CAU València, el Rugby El Salvador (Valladolid) i el CR Sant Cugat.

Els altres clubs campions

La resta de clubs campions en la categoria d'alt rendiment han estat la UE Santboiana (sub-6 i sub-10); el VRAC Quesos Entrepinares (sub-14); el Trocadero Marbella RC (sub-8), i el Rugby El Salvador (femení).

L'estatal sub-18, a Sant Cugat

Cal recordar que el Club de Rugby Sant Cugat i la UE Santboiana coorganitzaran el Campionat d'Espanya de Clubs Sub-18, el cap de setmana del 5 i 6 de maig. Sant Cugat acollirà la competició d'alt rendiment i Sant Boi, la de promoció.

 
Comentaris

Destaquem