El Club de Rugby Sant Cugat es classifica per a la fase d'ascens a Divisió d'Honor B

Els de Jordi Justicia han quedat campions del grup C de Primera Nacional per davant del Barcelona Universitari Club, l'altre equip que disputarà el playoff d'ascens

El primer equip del Club de Rugby Sant Cugat va finalitzar la fase regular de Primera Nacional el dissabte 3 de març. Els blau-i-negres ho van fer sense jugar el partit que els tocava, contra l’Ibiza RC, ja que els illencs no es van presentar a la cita. La Federació va donar la victòria als santcugatencs per 7 a 0, que d’aquesta manera van sumar 5 punts.

Amb aquest resultat, els blau-i-negres es van classificar per a la fase d’ascens amb 54 punts. De l’enfrontament entre el RC Ponent i el Barcelona Universitari Club n’havia de sortir l'equip que acompanyaria al CR Sant Cugat al playoff. Els barcelonins es van imposar clarament als mallorquins, 12 a 24 i d’aquesta manera van obtenir el passi i van convertir els santcugatencs en campions de grup.

Segon any consecutiu

El CR Sant Cugat ja va lluitar per l’ascens a Divisió d’Honor B la temporada passada. Fa poc menys d’un any, els locals es van quedar a les portes de l’èxit en perdre contra l’Hercesa madrileny, en una eliminatòria que es va decidir als instants finals. Els santcugatencs van vèncer en el partit disputat a la nostra ciutat a l'anada i van perdre l'enfrontament de tornada a Madrid.

Universidad de Granada
L’obstacle que haurà de superar el conjunt blau-i-negre si vol ser a Divisió d’Honor B l’any vinent és l’Universidad de Granada. El primer matx d’aquesta eliminatòria es disputarà a terres andaluses, el dissabte 17 de març. La tornada, a la ZEM la Guinardera, el diumenge 25. Si s’imposa als granadins, el CR Sant Cugat s’assegurarà l’ascens. Si no ho fa, haurà de resoldre una segona batalla a doble partit contra un dels equips perdedors dels altres tres encreuaments.

El tècnic local, Jordi Justícia ha explicat que “l’equip té moltes ganes de jugar, hem fet una bona temporada”. Pel què fa a l’ascens ha subratllat que “si ho aconseguim, la junta s’haurà de posar les piles, ara mateix és un objectiu assolible esportivament i difícil econòmicament”.

 
Comentaris

Destaquem