El Club de Rugby Sant Cugat guanya el tercer Campionat de Catalunya Sub-18 consecutiu

Els de David Mallén, que han superat l'etern rival, la UE Santboiana, en la final del play-off pel títol, no han perdut cap dels 18 partits que han jugat en el campionat català

El Club de Rugby Sant Cugat ha aconseguit, per tercer any consecutiu, el Campionat de Catalunya Sub-18 de Primera Categoria. Ho ha aconseguit aquest dissabte, 14 d'abril, en la final del play-off pel títol, després de superar (24-10) la UE Santboiana, a Castelldefels. En les semifinals, el CR Sant Cugat va guanyar (31-7) el Gòtics RC, a la ZEM La Guinardera.

Cap derrota en 18 partits de lliga

L'equip sub-18 del CR Sant Cugat. FOTO: CRSC

L'equip sub-18 del CR Sant Cugat no ha perdut cap dels 18 partits que ha jugat en el campionat català. En la primera fase, els blau-i-negres han estat primers del grup B, amb 25 punts i 5 victòries per cap derrota. El Gòtics RC ha estat segon amb 15 punts. En la segona fase, abans de jugar el play-off pel títol, els santcugatencs també han acabat primers de 10 equips, amb 54 punts i un balanç d'11 victòries i cap derrota. La UE Santboiana ha finalitzat en segon lloc, amb 36 punts.

David Mallén: "Els jugadors sempre estan endollats"

El capità del CR Sant Cugat rebent el trofeu de campió. FOTO: CRSC

David Mallén, entrenador del conjunt sub-18 del CR Sant Cugat, s'ha mostrat "molt content" per aquest títol, el segon de la temporada després d'adjudicar-se el prestigiós Torneo Melé a Madrid, al desembre. "És important tenir endollats als jugadors quan guanyen partits amb molta diferència de punts, i ells ho han fet", ha assegurat el tècnic, que ha assolit el seu segon Campionat de Catalunya Sub-18 consecutiu en la seva segona temporada al CR Sant Cugat.

El CR Sant Cugat B, subcampió de 2a Catalana

Mallén també ha destacat el subcampionat de Catalunya de Segona Categoria que ha aconseguit el conjunt sub-18 del CR Sant Cugat B. En la final del play-off, els blau-i-negres han perdut (24-10) al camp de l'RC Cornellà, també aquest dissabte, 14 d'abril.

L'estatal sub-18 es disputarà a Sant Cugat

El cap de setmana del 5 i 6 de maig, el CR Sant Cugat acollirà el Campionat d'Espanya de Clubs Sub-18 a la ZEM La Guinardera, on els santcugatencs lluitaran per revalidar un títol que van aconseguir, per primera vegada, la temporada passada, la 2016-2017. Per a Mallén l'objectiu és "guanyar-lo", però el tècnic té molt clar que "tothom voldrà guanyar al CR Sant Cugat".