El Club de Rugby Sant Cugat ha de remuntar sis punts per pujar

Els blau-i-negres han de superar l'Universidad de Granada després de perdre en el partit d'anada per 21 punts a 15

El dissabte 17 de març, el Club de Rugby Sant Cugat i la Universidad de Granada van escriure el primer capítol de la batalla que ambdós conjunts protagonitzen per l’ascens a la Divisió d’Honor B. Van ser els primers 80 minuts d’una eliminatòria a doble partit que en tindrà 160 i que decidirà si santcugatencs o granadins aconsegueixen pujar de categoria.

En aquest primer assalt, la Universidad de Granada es va fer fort com a local i va derrotar els blau-i-negres per un ajustat 21 a 15, en un matx molt complet per part dels andalusos i un xic fluix pels de Jordi Justícia.

Factor camp a favor

Aquest diumenge, 25 de març, a partir de les 12 hores, a la Zona Esportiva Municipal La Guinardera, el CR Sant Cugat tindrà l’oportunitat d’escriure amb lletres d’or el segon capítol d’aquesta batalla. Una victòria dels blau-i-negres que superi els sis punts de marge que a hores d’ara té la Universidad de Granada convertirà el conjunt santcugatenc en equip de Divisió d’Honor B. Es tractaria d’un ascens històric, ja que els locals mai han jugat a la categoria de plata del rugbi nacional. El factor camp favorable als locals pot ser vital per aconseguir-ho.

L’equip ho té clar
El tècnic local, Jordi Justícia, ha estat clar i reconeix que “a Granada no vam saber desplegar tot el nostre joc, no vam jugar bé”. Lluny de desanimar als seus jugadors, aquestes paraules han de servir com a motivació perquè, tal i com subratlla el mateix entrenador, “el partit és remuntable i tothom hi creu, l’equip té ganes de fer-ho”. La derrota a terres andaluses s’interpreta dins el CR Sant Cugat com un curtcircuit, un accident que es pot resoldre aquest diumenge.

 
Comentaris

Destaquem