El Club de Rugby Sant Cugat organitzarà un torneig per a jugadors veterans

Serà el diumenge 27 d’abril, a la ZEM La Guinardera, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Rugby. És la primera edició i hi participaran clubs catalans

El Club de Rugby Sant Cugat organitzarà, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Rugby, la primera edició d’un torneig per a jugadors veterans de clubs catalans. Serà el diumenge 27 d’abril, a la ZEM La Guinardera. Hi haurà dues categories: la de més de 35 anys i la de més 45 anys. El CR Sant Cugat hi prendrà part en la de més de 45 anys, amb els Matussalem.

L'equip juvenil, subcampió de Catalunya
L’equip juvenil (sub-21) del CR Sant Cugat es va proclamar subcampió de Catalunya el dissabte 1 de març, a l’Hospitalet. Els santcugatencs van perdre la final del català amb la UE Santboiana, per 21 punts a 10. El CR Sant Cugat no va poder disposar dels jugadors juvenils que juguen al primer equip.

El CR Sant Cugat, a Madrid
El CR Sant Cugat va participar l’1 i 2 de març, a Madrid, al 20è Torneig Melé, que organitza el CR Liceo Francès en les categories sub-14 i sub-16. Es tracta del campionat més important de l’Estat espanyol després del Campionat d’Espanya. En la categoria sub-14 va acabar quart, i en la sub-16, sisè. Aquesta ha estat la primera vegada que el club amfitrió convida el CR Sant Cugat.

3r Campus d'Estiu
Per tercer any consecutiu, el Club de Rugby Sant Cugat organitzarà el Campus d'Estiu, que se celebrarà del dilluns 30 de juny al divendres 25 de juliol. Els horaris seran de 9 a 13 hores o bé de 9 a 17 hores. Aquest campus està obert a tots aquells nens i nenes d'entre 6 i 14 anys ja juguin al rugbi o vulguin conèixer aquest esport.

Els monitors del campus seran Íñigo Cucurull (entrenador de la categoria sub-8 del CR Sant Cugat), Pol Pla (entrenador sub-10 del CR Sant Cugat), Bruno Granell (entrenador sub-12 del CR Sant Cugat) i Albert Casorrán (coordinador de l’escola del CR Sant Cugat).

 
Comentaris

Destaquem