El Club de Rugby Sant Cugat triomfa amb les seleccions catalanes sub-16 i sub-18

Vuit jugadors infantils i vuit cadets del Club de Rugby Sant Cugat s’han coronat, amb Catalunya, campions d’Espanya de Seleccions Autonòmiques

Vuit jugadors del Club de Rugby Sant Cugat s’han adjudicat, amb la selecció catalana sub-18, el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de rugbi, i vuit jugadors més del CR Sant Cugat ho han fet també amb el combinat català sub-16.

Els vuit jugadors santcugatencs sub-18

La selecció catalana sub-18 va comptar amb vuit jugadors del Club de Rugby Sant Cugat. Van ser Xavier Cebrián, Joan Soler, Jorge Ortiz, Jan Boet, Pau Rodríguez, Daniel Barranco, Guillermo Durá i Guillem Ros. En la final de l’estatal, que es va jugar el 7 de febrer a Madrid, Catalunya va superar Andalusia, per 20 punts a 8. Dels 23 jugadors seleccionats, vuit eren del CR Sant Cugat, que va ser el club que més jugadors va aportar al combinat català.

Abans de jugar la final, el combinat català cadet havia superat (22-15) València, el 9 de gener, i el País Basc, per 49 punts a 20, el 16 de gener.

Els vuit jugadors santcugatencs sub-16

La selecció catalana sub-16 també va comptar amb vuit jugadors del CR Sant Cugat. Van ser Joel Merkler, Conrad Ginel, Carlos Guerrero, Pablo Ortiz, Oriol Oyora, Amàlia Argudo, Facundo Romano i Eric Guitart. En la final, que es va disputar el 6 de febrer al camp de l’RC L’Hospitalet, Catalunya va guanyar (34-18) a Madrid. Dels 23 jugadors seleccionats, vuit eren del Club de Rugby Sant Cugat, que va ser el club que més jugadors va aportar al combinat català.

Abans de jugar la final, el combinat català infantil havia superat (27-13) València, el 9 de gener, i el País Basc, per 25 punts a 7, el 16 de gener.

 
Comentaris

Destaquem