El Club Esportiu Valldoreix i BTT organitzen el 4t Gran Slam de Pàdel Salerm Cosmètics

Aquest campionat, que es jugarà del dilluns 21 al diumenge 27 d'abril, permetrà veure les millors parelles de pàdel catalanes i repartirà 3.500 euros en premis en metàl·lic

Per quart any consecutiu, el Club Esportiu Valldoreix i BTT, l'empresa que gesiona l'àrea esportiva d'aquesta entitat, organitzaran del dilluns 21 al diumenge 27 d'abril, el Gran Slam de Pàdel Salerm Cosmètics. La categoria de Gran Slam és, després de la de Super Gran Slam, la més important del Circuit Català de Pàdel de la Federació Catalana de Pàdel. Aquest campionat permetrà veure les millors parelles de pàdel de Catalunya. El director del torneig és Albert Riba i el jutge-àrbitre, Toni Duch. L'organització oferirà, un any més, un welcome pack, amb obsequis de les empreses patrocinadores.

Després del club Star Padel de Tarragona i del CT Masnou (7-13 d'abril), el Club Esportiu Valldoreix, amb 11 pistes de pàdel, acollirà la tercera prova de Gran Slam d'aquest 2014.

L'organització ofertarà sis categories: 1a, 2a i 3a Masculina i Femenina, amb un total de 3.500 euros en premis en metàl·lic. La parella masculina s'endurà 1.000 euros, i la femenina, 750. Els subcampions guanyaran 500 euros, i les subcampiones, 400 euros.

Com inscriure-s'hi
Les inscripcions ja es poden formalitzar des d'aquest dilluns, 7 d'abril, i fins el divendres 18 d'abril. El cap de setmana del 26 i 27 d'abril es muntarà un village i aquells que ho vulguin podran col·laborar amb una dotació econòmica a Càritas, que tindrà un estand al village, i en el que també es podran adquirir pulseres i samarretes.

En l'edició del 2013 hi van jugar 129 parelles. Els campions absoluts van ser Enric Sanmartí-Adrian Biglieri, que s'han adjudicat les tres edicions que s'han fet fins ara, i les germanes Mapi i Majo Sánchez Alayeto.

La presentació del 4t Gran Slam de Pàdel Salerm Cosmètics ha comptat amb la presència, entre d'altres, de Josep Puig, president de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix; Javier Casadesús, gerent de la Federació Catalana de Pàdel; Ricardo Recio, directiu responsable de la secció de pàdel del Club Esportiu Valldoreix, i Roger Badia, gerent de l'empresa Barcelona Total Tennis (BTT).

La importancia del club a Valldoreix
Josep Puig ha destacat la importancia del Club Esportiu Valldoreix pel districte i la col·laboració de l'entitat amb Valldoreix. Puig ha assenyalat que "amb aquest Gran Slam de pàdel, el CE Valldoreix inicia un tot seguit de torneigs de pàdel i de tennis de primer nivell".

Roger Badia ha explicat que l'organització "està molt il·lusionada en aquest torneig, com si aquesta fos la primera edició. Ja hem demostrat que som un club molt viu". Badia ha recordat que "aquest també és un torneig perquè hi juguin els socis del club".

Javier Casadesús ha dit que li consta que el Club Esportiu Valldoreix "és un club on els jugadors els agrada molt jugar perquè se senten molt ben tractats". Ricardo Recio s'ha mostrat convençut que "es veurà un molt bon nivell de pàdel".

El campionat compta, un any més, amb la col·laboració dels mitjans de comunicació TOT Sant Cugat i Diari de Sant Cugat.

 
Comentaris

Destaquem