El Club Esportiu Valldoreix segueix apostant pel torneig Futures de tennis

L'organització ha destacat en la presentació l'ajut econòmic per part de l'EMD de Valldoreix i l'Ajuntament de Sant Cugat. Aquest sisè campionat internacional, amb 10.000 dòlars en premis en metàl·lic, es jugarà del 12 al 20 de maig

Per sisè any consecutiu, el Club Esportiu Valldoreix serà l'escenari del Futures BTT Tennis Academy-Trofeu Internacional Vila de Valldoreix, que es jugarà del 12 al 20 de maig. Aquest campionat internacional de tennis, amb la presència de jugadors europeus, lliurarà un total de 10.000 dòlars en premis en metàl·lic, dels quals un 18% serà pel campió. La competició, que també dóna punts ATP i que organitza el CE Valldoreix i Barcelona Total Tennis (BTT), l'empresa responsable de la gestió esportiva del CE Valldoreix, té un pressupost d'uns 15.000 euros.

El quadre final d'individuals estarà compost per 32 tennistes. D'aquests, un total de 18 hi accediran de forma directe; 8 ho faran superant la fase prèvia; 4, a través d'un wild card (invitació), i 2 invitacions especials més que es reserva l'organització. En la fase prèvia hi prendran part 64 jugadors, dels quals només els 8 millors aconseguiran el passi al quadre final del torneig. Pel que fa al quadre de dobles, està previst la presència de 16 parelles.

El campió de l'any passat no hi serà
No està previst la participació de Nacho Coll, campió de l'última edició, i podria fer-ho David Estruch, que va ser segon. En aquests moments, els tres primers caps de sèrie són l'espanyol Ivan Navarro, l'holandès Thiemo de Bakker i el canadenc Steven Díez (de la BTT Tennis Academy de Valldoreix). En aquest torneig hi juguen jugadors que busquen la seva oportunitat per fer el salt a d'altres torneigs de més nivell.

Aquest dilluns, 7 de maig, a la Sala de Plens de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix, s'ha presentat aquesta competició, que ha comptat amb la presència de Josep Puig, president de l'EMD de Valldoreix; Xavier Tizón, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat; Vicenç Cantó, vicepresident tercer de la Federació Catalana de Tennis; Joan Carles Pradell, president del Club Esportiu Valldoreix, i Roger Badia, gerent de Barcelona Total Tennis.

Roger Badia agareix el suport de les institucions
Roger Badia
, gerent de Barcelona Total Tennis, ha agraït el suport econòmic tant de l'EMD de Valldoreix com de l'Ajuntament de Sant Cugat: “Sense el seu ajut econòmic no haguéssim pogut fer aquest torneig”. Badia també ha assenyalat que “des de fa temps estem organitzant torneigs de primer nivell de tennis i de pàdel”.

D'altra banda, el Club Esportiu Valldoreix inaugurarà el dissabte 26 de maig el nou sorral que s'ha instal·lat al club per a la pràctica del tennis i voleibol platja.

 
Comentaris

Destaquem