El Club Gimnàstica Artística Sant Cugat finalitza 2n en la 3a Fase de Copa Catalana

El club santcugatenc participa amb 4 gimnastes en la 3a fase de competició i es queda a 0.700 punts del club guanyador, el Club Esportiu La Salle Gràcia

El Club Gimnàstica Artística Sant Cugat segueix acumulat bons resultats en la Copa Catalana Base 3 Grans, un cop disputada la 3a Fase. Després d'assolir una 4a classificació de 7 equips en la 2a Fase de Copa Catalana, en aquesta darrera competició, disputada el dissabte 13 i d'abril i diumenge 14 a Salt, l'equip puja al 2n graó del podi dels 6 clubs participants.

A més la gimnasta Maria Zaforas finalitza en la 2a posició del rànquing, d'entre 36 gimnastes, superant la 3a posició assolida en la 2a Fase, gràcies a la 3a posició en potro, la 4a en paral·leles, la 1a en barra i la 14a en terra. D'altra banda, Xènia Arias acaba en la 5a posició, també millorant la 10a de la darrera competició, després de finalitzat 15a en potro, 7a en paral·leles, 2a en barra i 3a en terra.

Amb tot, ambdues gimnastes tenen assegurada la plaça per a disputar la Fase Final de la Copa Catalana en barra, terra i potro i hauran d'esperar els resultats de la Federació Catalana de Gimnàstica per a saber si també seran presents en les paral·leles. En aquesta Fase Final participen les 10 millors gimnastes de cada aparell.

Finalment, el Club Gimnàstica Artística Sant Cugat està a l'espera de saber si l'equip de 4 gimnastes (Maria Zaforas, Xènia Arias, June Roca i Cristina Esteve) podrà ser també en la Fase Final de la Copa Catalana, disputada el 25 de maig.

Per a Núria Palos, presidenta del club i entrenadora de les 4 components: "És un orgull comptar amb 2 gimnastes a la Fase Final i possiblement amb tot l'equip. Estem molt contents de la progressió de les noies".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem