El Club Handbol Sant Cugat es veu com un model de referència

Així ho ha explicat la junta directiva en l'assemblea general ordinària de socis, on també s'ha destacat la consolidació de l'àrea femenina

El Club Handbol Sant Cugat ha celebrat l'assemblea general ordinària de socis aquest divendres, 17 de novembre, al vespre, a la Sala d'Actes del Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler, amb una vintena de socis. En un dels cinc punts de l'ordre del dia, l'entitat que presideix Miquel Catarineu ha aprovat el pressupost d'aquesta temporada 2017-2018 (de juliol a juliol), que serà de 142.540 euros. La junta directiva també ha presentat un superàvit de 3.356,76 euros de la campanya anterior, la 2016-2017.

Durant l'assemblea, el cos directiu ha assenyalat que el club "és un dels clubs punters en l'àmbit esportiu i organitzatiu de Catalunya". Miquel Catarineu, president del CH Sant Cugat, ha explicat al TOT Sant Cugat que "el nostre és un club amb gent de la casa, amb gent de Sant Cugat. Un club on tots els jugadors que volen jugar a handbol a Sant Cugat ho poden fer al CH Sant Cugat".

La junta directiva també ha destacat "la consolidació de l'àrea femenina, amb un equip infantil, cadet, juvenil i sénior. Per primera vegada hem pogut fer un juvenil. Així, recollim els fruits de la feina feta en les juntes anteriors. L'expresident Davide Bonaccini va picar molta pedra", ha afirmat Catarineu.

 
Comentaris

Destaquem