El Club Handbol Valldoreix guanya la Copa Federació

Els valldoreixencs han superat (31-28) en la final l'H. Poblenou B, que també milita a la 3a Catalana Preferent

El primer equip del Club Handbol Valldoreix s'ha coronat campió de la Copa Federació 3a Catalana Preferent aquest diumenge, 21 de juny, a Blanes. En la final, els valldoreixencs s'han imposat a l'H. Poblenou B, que també milita a la 3a Catalana Preferent, per 31 gols a 28.

En la primera fase (grup C) d'aquesta Copa Federació 3a Catalana Preferent, el CH Valldoreix va superar amb comoditat l'H. Claret (31-17) i CH Martorell (27-39). En quarts de final van guanyar l'H. Sant Quirze C (40-11) i en semifinals l'H. Esplugues C (22-27).

Segon títol del CH Valldoreix

Aquest és el segon títol en la història del club, després que fa uns anys s'adjudiqués la lliga regular de 3a Catalana i, en la fase d'ascens, assolís l'ascens a 2a Catalana, la categoria més alta en la que ha militat.

Dani Gómez, jugador i membre de la junta directiva del CH Valldoreix, ha explicat al TOT Sant Cugat que “estem molt contents d'haver assolit aquest títol. L'objectiu a la lliga era l'ascens. Vam començar molt bé, però després de Nadal vam tenir una davallada important de resultats, que tot i guanyar els últims partits del campionat, ens va fer acabar novens”.

Els protagonistes

L'equip que per segona temporada consecutiva dirigeix Ramon Salmurri està integrat pels següents jugadors: els porters Pau Sanuy i Xavi Puig; els extrems Damià Valverde, Pep Canals, Dani Gómez, Eloi Mauri i Joel Brard; els laterals Alex Suñé, Jordi Costa i David Rodríguez; els centrals Pau Santos i Albert Costa, i els pivots Quim Notó, Dani Madrigal i Xavi Vergés.

En la lliga del grup B de la Copa Federació 3a Catalana Preferent, els de Valldoreix han finalitzat en la novena posició de tretze equips, amb un balanç de 9 victòries, 3 empats i 14 derrotes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem