El Club Handbol Valldoreix munta una pantalla gegant per la final de la Copa del Rei

El partit entre el FC Barcelona i el Sevilla FC es podrà veure al Casalet de Valldoreix, amb servei de bar

Com ja ha fet en diferents edicions, el Club Handbol Valldoreix organitza aquest dissabte, 21 d'abril, una pantalla gegant per seguir el primer equip de futbol del FC Barcelona, en aquesta ocasió la final de la Copa del Rei amb el Sevilla FC (21.30 hores). L'emplaçament serà, com sempre, al Casalet de Valldoreix, on també hi haurà servei de bar amb menjar i begudes, com la del patrocinador del CH Valldoreix, la cervesa artesana i ecològica de Sant Cugat, L'Estupenda. Aquesta activitat té el suport de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix.

El CH Valldoreix, al play-off d'ascens a Primera Catalana

El CH Valldoreix s'ha classificat per disputar el play-off d'ascens a Primera Catalana. Ho va fer el diumenge 15 d'abril en imposar-se (29-34) a la pista del CH Ràpid Cornellà. Aquest diumenge, 22 d'abril, a les 10.30 hores, al pavelló de Valldoreix, els verd-i-negres reben l'OAR Gràcia B, vuitè classificat, en la 26a i última jornada de lliga del grup B de Segona Catalana.

El play-off d'ascens el juguen del 2n al 5è classificat (el primer puja directe). El CH Valldoreix és segon de 14 equips amb 36 punts, els mateixos que el tercer, l'SA Súria, i amb 1 punt més que el CH Sant Miquel. El cinquè a la taula és el Llavaneres-Caldes d'Estrac, amb 30 punts. Dels 8 equips -dos grups de Segona Catalana- que juguen aquesta segona fase, que es decideix per eliminatòries a doble partit, 2 pugen de categoria.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem