El Club Muntanyenc celebra la seva Festa de l'Atletisme

La celebració, que tindrà lloc a la pista de la ZEM de la Guinardera aquest dissabte al matí, substitueix la Nit de l'Atletisme

Després de quatre edicions, la Nit de l'Atletisme dóna pas a la V Festa de l'Atletisme. La situació econòmica global no convida a fer grans despeses i per aquest motiu la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat ha decidit canviar el format i integrar activitats que es feien en dates diferents en un sol dia, que serà aquest dissabte 5 de maig al matí, a partir de les 10 hores, a la Zona Esportiva Municipal de la Guinardera.

A les 10 hores està prevista la trobada d'atletes i families i a les 10.30 hores es farà la presentació de la jornada. Tot seguit es farà un primer lliurament de premis col·lectius, els aconseguits la temporada 2010-2011. A les 11.30 hores començarà la tradicional jornada atlètica de pares i fills i a les 13 hores es farà el lliurament de guardons i diplomes als millors atletes de la secció. Finalment, a les 14 hores, es farà un dinar informal a la mateixa pista d'atletisme.

Manel González, cap delegat i coordinador tècnic de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc, ha explicat que es tracta d'una “jornada familiar, molt nostre”. Espectant per com funcionarà l'activitat amb aquest nou format, ha comentat també que “s'integrarà la secció d'atletisme adaptat a les activitats del programa”.

 
Comentaris

Destaquem