El Club Muntanyenc consolida les seves 3 seccions esportives

L'atletisme, la gimnàstica rítmica i el trail running seran els esports protagonistes en la presentació del Club Muntanyenc, una presentació amb exhibicions i entregues de guardons

El Club Muntanyenc de Sant Cugat presenta les seves 3 seccions esportives el dissabte 20 d'octubre a partir de les 17h a la ZEM Guinardera. Entre les 3 seccions, seccions esportives diferents de la branca d'excursionisme del club, compten amb aproximadament uns 500 esportistes.


Després de l'empenta en els darrers anys de l'atletisme (actualment amb uns 325 atletes), el club està reforçant-se amb dues seccions més: la gimnàstica rítmica, que enguany tindrà uns 150 inscrits, i la trail running, una secció amb uns 40 esportistes i que pivota entre l'atletisme i l'excursionisme, ja que es tracta de carreres en la muntanya.


A partir de les 17h hi haurà la rebuda dels més de 500 esportistes de les 3 seccions esportives amb la presència destacada de Carmela Fortuny, alcaldessa de Sant Cugat, d'Eloi Rovira, tinent alcalde de Promoció de la Ciutat, Joventut i Esports, i de Silvano Benedetti, president del club santcugatenc.


Posteriorment, cada secció procedirà a l'entrega de guardons a diferents persones per la seva implicació i pes en cada esport, per seguir amb la desfilada de tots els components de les seccions esportives del Club Muntanyenc. Finalment, la gimnàstica farà una exhibició, mentre que l'atletisme farà una petita competició entre els diferents integrants del club.


Per a Manel Gonzàlez, director tècnic esportiu de les seccions del Club Muntanyenc: "Ara el nostre objectiu és mantenir la força activa i esportiva del club. Volem que aquesta massa segueixi creixent i es consolidi dins la ciutat".

 
Comentaris

Destaquem