El Club Muntanyenc organitzarà el Campionat de Catalunya d'Escalada de Dificultat al maig

Berta Martín, Esther Rodríguez i Marc Sánchez, en categoria absoluta, i Sergi Lambea i Simon Padín, en sub-18, seran els representants locals

L'Escola de Muntanya del Club Muntanyenc Sant Cugat organitzarà al maig (en una data encara per concretar) el Campionat de Catalunya d'Escalada de Dificultat, que convoca la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). Els millors escaladors catalans lluitaran per una competició que l'any 2010 ja va acollir el rocòdrom Josep Barberà.

Sis competicions al rocòdrom Josep Barberà
Des del 2007, quan el CM Sant Cugat va acollir un Open de Promoció d'Escalada, aquesta entitat ja ha organitzat fins a quatre campionats més: 2a prova de la Copa Catalana d’Escalada de Dificultat (2008); 3a prova de la Copa Catalana d’Escalada de Dificultat (2009); Campionat de Catalunya d'Escalada de Dificultat (2010), i 3a prova de la Copa Catalana d’Escalada de Dificultat (2011).

L'organització té previst una assistència d'una cinquantena d'escaladors, entre els quals cal destacar cinc del Club Muntanyenc Sant Cugat. Són Berta Martín, Esther Rodríguez i Marc Sánchez, en categoria absoluta, i Sergi Lambea i Simon Padín, en sub-18. Les categories en les quals es podrà participar en aquest Campionat de Catalunya d'Escalada de Dificultat són infantil, sub-12, sub-15, sub-18, absolut i veterans (masculí i femení).

 
Comentaris

Destaquem