El Club Muntanyenc Sant Cugat organitza la marxa pirenaica de Cap del Rec

És una prova del circuit de la Copa Catalana de Caminades de Resistència que es farà el dissabte 11 de juny, amb una distància de 51 quilòmetres entre la Cerdanya i Andorra

La desena edició de la Marxa Cap del Rec es durà a terme el dissabte 11 de juny i durarà tot el dia. És una prova que forma part del circuit de la Copa Catalana de Caminades de Resistència. Recórrer una distància de 51 km entre la Cerdanya i Andorra, té un desnivell acumulat de 5.200 metres i una altura màxima de 2.572 metres, fet que la converteix en tota una ruta d’alta muntanya. Segons l’equip organitzador, és un trajecte sense dificultat tècnica per a persones acostumades a caminar, però la diferència de desnivell la converteix en una prova de dificultat mitjana.

Tot i la duresa, és una oportunitat molt bona per admirar el paisatge i gaudir de la muntanya. El temps d’arribada és generós, amb l’objectiu de mantenir l’esperit excursionista i de permetre, a tothom qui ho vulgui, anar al ritme que vulgui i poder gaudir de la muntanya. La ruta segueix un recorregut circular que amb inici al Refugi de Cap del Rec que va fins a Escaldes-Engordany, a Andorra, per després tornar per una altra ruta.

Memorial Narcís Castanyer

L’esdeveniment porta el nom de Marxa Cap del Rec–Memorial Narcís Castanyer des de la novena edició, després de la mort del que va ser president del Club Muntanyenc Sant Cugat i fundador d’aquesta i d’altres marxes muntanyenques.

 
Comentaris

Destaquem