El Club Muntanyenc Sant Cugat organitzarà la primera Diada de la Velocitat

Se celebrarà el dissabte 12 d'abril a la ZEM La Guinardera. Es tracta d'una prova oberta a tothom per a nois i noies a partir dels 6 anys i forma part del calendari de proves de la Federació Catalana d'Atletisme

La secció d'atletisme del Club Muntanyenc organitzarà la primera Diada de la Velocitat el dissabte 12 d'abril, de 9 a 14 hores, a la ZEM La Guinardera. Es tracta d'una prova oberta a tothom per a nois i noies a partir dels 6 anys, en les categories benjamí (de 2005 a 2008), aleví (2003 i 2004), infantil (2001 i 2002), cadet (1999 i 2000) i open (per a categories juvenil, júnior i sèniors). Forma part del calendari de proves de la Federació Catalana d'Atletisme i, per tant, és una prova oficial pels atletes federats, que podran fer marques.

També en aquesta jornada atlètica, el Club Muntanyenc Sant Cugat i l'Ajuntament de Sant Cugat, a través de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), coorganitzaran la segona edició consecutiva de la Jornada de Relleus. En ambdues proves hi participaran tant atletes federats com escolars. L'organització ja ha confirmat la presència de la secció d'atletisme del FC Barcelona, a qui ha convidat i amb qui té un conveni de col·laboració. La segona Jornada de Relleus serà un test que servirà per preparar el Campionat de Catalunya de Relleus en categories de base.

Les proves
Les diferents proves que ha dissenyat l'organització són les següents: 60 metres (benjamí i aleví), 80 metres (infantil), 100 metres (cadet), 150 i 300 metres (open), 4X60 metres (benjamí i aleví), 4X80 metres (infantil) i 4X100 metres (cadet).

En les proves de 150 i 300 metres, Toni Corgos, director tècnic esportiu de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat, ha confirmat, sense donar noms, la presència d'atletes de primer nivell, que s'entrenen al CAR de Sant Cugat o a la Blume.

Com inscriure-s'hi
Les inscripcions ja es poden formalitzar des d'avui divendres 7 de març fins tres dies abans de la competició. Cada inscripció té un cost de 5 euros.

La primera Diada de la Velocitat s'ha presentat aquest divendres, 7 de març, al Club Muntanyenc Sant Cugat, amb la presència, entre d'altres, de Xavier Tizón, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat; Francesc Cruces, president del Club Muntanyenc Sant Cugat; Manel Gonzàlez, director tècnic esportiu del CM Sant Cugat i també president de la secció d'atletisme de l'entitat, i Toni Corgos, director tècnic esportiu de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc.

Una nova iniciativa
Xavier Tizón ha felicitat l'organització "per fer nèixer una nova iniciativa esportiva a la ciutat", mentre que Toni Corgos ha assegurat que aquesta competició "servirà per donar a conèixer i promocionar la pista d'atletisme de la ZEM La Guinardera". Per la seva banda, Manel González ha assenyalat que "es tracta d'una prova federada i escolar. És el present i el futur de l'atletisme".

 
Comentaris

Destaquem