El club RC Hobby Garden inaugura diumenge el seu nou circuit a l'hotel Qgat

El club d’automodelisme i ràdiocontrol santcugatenc, que abans tenia el seu circuit al Garden Rocamora, farà exhibicions de pilots professionals, d’11 a 14 hores

El club d’automodelisme i ràdiocontrol santcugatenc RC Hobby Garden inaugura oficialment aquest diumenge, 17 de maig, el seu nou circuit que ha instal·lat al Qgat Restaurant, Events&Hotel. Durant la inauguració, d’11 a 14 hores, hi haurà exhibicions de pilots professionals, com Carlos Pineda, l’actual campió d’Espanya i de Catalunya en la modalitat 1/10 TT, i Juanma Lerma, subcampió d’Espanya i campió de Catalunya al 2013.
 

L’entitat esportiva RC Hobby Garden, que abans tenia el seu circuit al Garden Rocamora, ha segellat un acord de col·laboració amb el Qgat Restaurant Events&Hotel, qui els ha cedit un espai per instal·lar dos circuits (un gran i un petit) al Qgat Track Barcelona.


Carlos Rocamora, president del club esportiu RC Hobby Garden, que va néixer fa tres anys a Sant Cugat, ha assegurat al TOT Sant Cugat que “volem donar cabuda als pilots més professionals, però sobretot també als pilots que s’inicien, a tots aquells que vulguin aprendre aquest esport”.

Campionats de Catalunya a Sant Cugat

L'RC Hobby Garden organitzarà al setembre dues proves del Campionat de Catalunya, de dues disciplines diferents. Amb anterioritat, el dissabte 27 de juny, en un dels actes de la Festa Major de Sant Cugat, també organitzarà un campionat de 5 hores de resistència, que començarà a les 17 hores i acabarà a les 22 hores.

 
Comentaris

Destaquem