El Club Tennis Natació acollirà una prova del circuit ITF Women's, de 25.000 dòlars

A Catalunya només hi ha tres proves com aquesta, que dona punts pel rànquing WTA

El Club Tennis Natació Sant Cugat organitzarà del dissabte 28 d'octubre, amb l'inici de la fase prèvia, fins al dissabte 4 o diumenge 5 de novembre, quan es jugarà la final, una prova del circuit ITF Women's, amb 25.000 dòlars en premis en metàl·lic. Es tracta d'una prova femenina del circuit de la Federació Internacional de Tennis, que dona punts pel rànquing WTA. També hi haurà activitats esportives i solidàries paral·leles al torneig.

El 13è Open Internacional Ciutat de Sant Cugat de tennis femení és una competició que des de fa molts anys (el 2016 no es va fer) organitza el CTN Sant Cugat, amb torneigs masculí o femení, o masculí i femení alhora.

Aposta pel tennis femení d'elit

Aquesta no és la primera vegada que el CTN Sant Cugat organitza un 25.000 dòlars femení. Ja ho ha fet en diverses ocasions i amb la participació de tennistes com Laura Pous, Garbiñe Muguruza, Carla Suárez o Lourdes Domínguez. Es tracta d'un torneig en el qual hi juguen jugadores que volen fer el salt al tennis d'elit.

1 dels 3 torneigs de Catalunya

Durant aquest 2017, a l'Estat espanyol se celebraran 11 torneigs 25.000 dòlars femení, i d'aquests, només 3 es faran a Catalunya. A banda del CTN Sant Cugat, també es jugaran al mes de maig al CT Lleida i al CT La Bisbal (Girona).

Amb aquest campionat de primer nivell, l'entitat esportiva local segueix apostant pel foment del tennis formatiu al professional, amb el suport de les federacions catalana i espanyola de tennis i l'Ajuntament de Sant Cugat.

 
Comentaris

Destaquem