El Club Tennis Natació prepara més de vint actes per celebrar el 50è aniversari

Des del gener i fins el desembre del 2016, el CTN Sant Cugat organitzarà diferents activitats esportives, socials i culturals

Un centenar de persones no s'han volgut perdre aquest dijous, 26 de novembre, al vespre, el primer acte oficial del 50è aniversari del Club Tennis Natació Sant Cugat, que ja té logotip. El club, amb 2.000 socis i 700 famílies, es va constituir oficialment el 12 de gener de 1967, tot i que els socis fundadors de l'entitat es van reunir el 28 de desembre de 1966 al restaurant santcugatenc el Meson per decidir el naixement d'aquest club. El CTN Sant Cugat ha arribat a organitzar competicions de prestigi com la Copa del Sol, el 1985, i el Campionat d'Espanya Infantil Manuel Orantes.

Un programa farcit d'actes

Un centenar de persones han assistit el primer acte oficial del 50è anibersari del club. FOTO: Artur Ribera

Des del gener i fins al desembre del 2016, el CTN Sant Cugat organitzarà més d'una vintena d'activitats per a tots els públics, com l'organització de Campionats de Catalunya de tennis i pàdel; un sopar de gala i la presentació del llibre del 50è aniversari; una exposició itinerant; dues conferències; un partit i un torneig històric de tennis; un viatge a Roland Garros; una Gran Diada Popular; un cros popular; una obra de teatre, i torneigs i exhibicions de tennis i de pàdel.

Els expresidents i exdirectius, també protagonistes

La presentació oficial del calendari d'activitats que serviran per commemorar el cinquantenari ha comptat amb l'assistència de l'actual junta directiva i socis i sòcies de l'entitat. També han estat presents alguns dels quinze presidents que han dirigit l'entitat, com Lluís Solano, Rafa Gómez, Blas Meca, Robert Navarro, Lluís Jiménez, i un dels seus fundadors, Pere Vilarassau.

L'acte ha estat presentat per la sòcia i periodista santcugatenca Mònica Huguet i s'hi ha pogut veure un vídeo que ha repassat els 50 anys d'aquesta entitat esportiva local.

Moltes personalitats

L'acte ha estat presidit, entre d'altres, per Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat; Ivan Tibau, secretari general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya; Joan Navarro, president de la Federació Catalana de Tennis; Pere Hernández, president de la Federació Catalana de Pàdel; Josep de Gispert, representant de la Federació Espanyola de Tennis, i Toni Lloret, president del Club Tennis Natació Sant Cugat.

Lloret: “Espero que aquest 50è aniversari el recordem tota la vida”

En els parlaments, Toni Lloret ha agraït “la trajectòria de totes aquelles famílies que durant tots aquests anys han inculcat l'esperit social i familiar del club”, sense oblidar que el CTN Sant Cugat “ocupa una posició molt important en l'esport català, amb 500 jugadors i jugadores a les escoles de tennis i pàdel, amb 700 llicències, i amb 45 equips que juguen Campionats de Catalunya i Interclubs”. “Espero que aquest 50è aniversari el recordem tota la vida”.

Conesa: “És un dels clubs referents a Sant Cugat”

Mercè Conesa ha qualificat aquest acte “dels importants” i ha assegurat que el CTN Sant Cugat “és una de les entitats esportives de referència a Sant Cugat”. L'alcaldessa, exsòcia d'aquest club, ha felicitat a totes les juntes directives per haver fet la feina “molt ben feta” i ha qualificat el programa d'actes del cinquantenari d'”excel·lent.

Tibau: “És un club fort, dinàmic i de caràcter familiar”

Ivan Tibau ha destacat el fet que “després de 50 anys, aquest club, fort, dinàmic i de caràcter familiar, continua sent un club de referència a Sant Cugat”.

Calendari d'activitats del 50è aniversari del CTN Sant Cugat:

GENER:

-Inici oficial del 50è aniversari.

-Decoració al club amb motiu del 50è aniversari.

-Participació en la cavalcada de Reis.

FEBRER:

-Venda de productes de merchandising, com dessuadores i samarretes.

-El partit del record. Es tornarà a jugar la final del Campionat d'Espanya Infantil Manuel Alonso, que es va disputar l'any 1986, i van guanyar Alex Corretja i Alex Bragado.

-Conferència a càrrec del psicòleg esportiu Pep Marí i l'extennista professional Alex Corretja. La vinculació entre l'esport i pares i fills.

MARÇ:

-Exposició itinerant de fotografies i documents històrics: Museu Cal Gerrer-Ajuntament de Sant Cugat-CTN Sant Cugat.

-Torneig de tennis històric. Els socis i sòcies del club hauran de jugar amb equipació esportiva dels anys 1970 i amb raqueta de fusta o alumini.

MAIG:

-Torneig Obert de Pàdel Solidari, a benefici d'Oncolliga.

-Cros Popular. Pels adults, amb un circuit d'uns 5 quilòmetres, del club a Can Borrell i de Can Borrell al club. Pels més petits, un recorregut d'1 quilòmetre pels voltants del club.

-Obra de teatre. El metge a garrotades, de Molière. Es farà el 21 de maig.

-Viatge de cap de setmana a París per veure el torneig Grand Slam Roland Garros. També hi haurà visites culturals.

JUNY:

-Partits d'exhibició de tennis i pàdel amb jugadors de primer nivell.

JULIOL:

-Sopar de gala, reconeixements i presentació del llibre commemoratiu del 50è aniversari. Està previst que es faci el 9 de juliol.

SETEMBRE:

-Gran Diada Popular, amb la presència d'entitats culturals de Sant Cugat com els Castellers de Sant Cugat, Bastoners de Sant Cugat, Diables de Sant Cugat, Esbart Sant Cugat, Grup Mediterrània. També es farà una arrossada popular.

-Torneig Quadrangular de Pàdel amb els quatre clubs de Sant Cugat: Junior FC, Club Esportiu Valldoreix, Set Ball Tennis i Club Tennis Natació Sant Cugat.

-Sopar per als joves del club.

-Activa't pel 50è aniversari. Activitat física per a tothom.

OCTUBRE:

-13è Torneig Internacional de Tennis Ciutat de Sant Cugat.

-El club ha sol·licitat un Campionat de Catalunya a la Federació Catalana de Pàdel.

-33a Mitja Marató de Sant Cugat, que organitzen Club Muntanyenc Sant Cugat, Ajuntament de Sant Cugat i Club Tennis Natació Sant Cugat.

NOVEMBRE:

-El club ha sol·licitat a la Federació Catalana de Tennis l'organització del Campionat de Catalunya Absolut per Equips Masculí i Femení de tennis.

-Conferència. Encara per definir.

DESEMBRE:

-Tancament del 50è aniversari.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem