El Club Tennis Natació Sant Cugat recull 1.150 euros per a l'associació Oncolliga

L'esport, la solidaritat i la música triomfen en les 12 hores esportives

El Club Tennis Natació Sant Cugat ha recaptat un total de 1.150 euros per a l'associació Oncolliga en les 12 hores esportives, obertes a socis i no socis, que ha organitzat aquest dissabte, 10 de març. S'ha jugat un campionat de tennis de dobles mixte i una americana de pàdel, que ha reunit 48 parelles de totes les edats. També hi ha hagut un concert del grup musical AXA Trio.

L'entrega de premis ha comptat amb la presència, entre d'altres, de Susanna Pellicer, tinent d'alcalde de Polítiques de Cicle de Vida, Progrés Social i Habitatge de l'Ajuntament de Sant Cugat, i Marisol Podio, presidenta de la delegació de Sant Cugat d'Oncolliga.

Aquells que ho han volgut han pogut provar la disciplina esportiva 360ball, primer esport de raqueta en una pista circular, que per primera vegada s'ha pogut jugar al club.

Navas: "Ha estat una gran jornada social"

El pàdel, protagonista de la jornada. FOTO: Lali Álvarez

Manu Navas, responsable d'aquestes 12 hores esportives a benefici d'Oncolliga, ha assegurat que "ha estat una gran jornada social on l'esport i la solidaritat han anat de la mà. El club agraeix a tots els participants per haver posat el seu granet de sorra en aquesta jornada i als col·laboradors que ens han ajudat amb els premis. El CTN Sant Cugat sempre està obert a col·laborar amb la Fundació d'Oncolliga que enguany celebra el seu 10è aniversari".

S'ha jugat un torneig de dobles de tennis. FOTO: Lali ÁlvarezPer primera vegada s'ha jugat al club a la disciplina esportiva 360ball. FOTO: CTN Sant Cugat

Més informació
 
Comentaris

Destaquem