El Club Voleibol Sant Cugat acapara la final de segona divisió infantil femení

Tant l'equip negre com el vermell es van classificar per a la final, en la qual va sortir victoriós el primer per un marcador de 3 sets a 1

El passat dissabte 9 de juny es va disputar la fase final de 2a divisió femenina en categoria infantil. En ella, hi van participar els equips infantils negre i vermell del Club Voleibol Sant Cugat. Ambdós equips es van enfrontar en la final, proclamant-se l'equip negre el vencedor per 3 sets a 1 i relegant en la segona posició l'equip vermell.

El campionat es va disputar el passat dissabte 9 de juny i el va organitzar el Club Natació Sabadell. A més de les santcugatenques i l'equip organitzador, hi van estar presents el Club Voleibol Barcelona-Barça Verd, el Club Voleibol Gavà Blanc, el Club de Voleibol Sant Pere i Sant Pau, el Club Esportiu Claver B i el Club Voleibol Vall d'Hebron Groc.

En format d'eliminatòries, l'atzar va permetre que els dos equips santcugatencs no es creuessin fins al partit final. El CV Sant Cugat negre eliminava el CV Gavà Blanc en els quarts de final (3-0) i repetia resultat vers al CN Sabadell Blanc en les semifinals. Per la seva banda, el CV Sant Cugat vermell guanyava contra el CE Claver B per 1 a 3 en els quarts de final i remuntava el partit contra el CVB Barça Verd, vencen 3 a 1, després de començar perdent el primer set.

El club santcugatenc ja havia assolit classificar els dos equips a la fase final i ara ja només quedava gaudir. No obstant això, ambdós conjunts volien sortir victoriosos i així, ho van demostrar a la pista. L'equip negre atacava primer, emportant-se el set inicial per 25-19. No obstant això, les jugadores del vermell s'embutxacaven el segon set per un ajustat 24 a 26. Finalment, el CV Sant Cugat negre alçava la copa, després de guanyar per 25-18 i 25-21, en el tercer i quart set respectivament.