El Club Voleibol Sant Cugat guanya el bronze a la Superlliga Junior

Les santcugatenques sorprenen el CVB Barça i guanyen per 3 sets a 1 (28-26, 19-25, 25-17 i 25-22)

El conjunt juvenil del Club Voleibol Sant Cugat ha guanyat el bronze a la Superlliga Junior que té lloc des de divendres a Guadalajara. Les santcugatenques han superat al CVB Barça per 3 sets a 1 en el partit pel tercer i quart lloc que s'ha disputat aquest diumenge al matí.

Les de Rafa Ruiz han començat el partit guanyant el primer set (28-26), però han perdut en el segon 19-25. En el tercer i quart set les santcugatenques han estat superiors i han acabat enduent-se el partit (25-17, 25-22).

Aquest és el segon podi consecutiu que obté el Club Voleibol Sant Cugat en aquest campionat. Recordem que la temporada passada l'equip santcugatenc, amb el mateix entrenador, Rafa Ruiz, va ser campió de la competició, que va tenir lloc a Valldoreix.

Com si fos un or

Rafa Ruiz, tècnic del juvenil del CV Sant Cugat, ha valorat molt positivament aquest bronze, un bronze que per l'equip és una injecció de moral molt gran: "Estem molt contents. És el màxim, com si haguéssim guanyat l'or. L'objectiu era arribar a les semifinals, amb un equip nou, i sabíem que era un objectiu ambiciós".

Ruiz també ha destacat que hagi arribat aquesta victòria contra un rival directe a la lliga com és el CVB Barça: "El Barça està jugant a un nivell altíssim. Sabíem que si jugàvem contra un equip català seria molt important guanyar, perquè donem també un cop d'autoritat a la lliga":

 
Comentaris

Destaquem