El Club Voleibol Sant Cugat jugarà la fase d'ascens a Superlliga

Les santcugatenques, que necessitaven guanyar per assegurar-se la segona posició, superen per 3 sets a 1 el Motorsan Guadalajara

El primer equip del Club Voleibol Sant Cugat disputarà la fase d'ascens a Superlliga gràcies a la victòria que ha aconseguit aquest dissabte, 14 de març, davant el Motorsan Guadalajara. El conjunt de Rafa Ruiz ha superat per 3 sets a 1 al l'equip manxec, resultat que el serveix per finalitzar la temporada en la segona posició del grup B de Superlliga 2.

El Club Voleibol Sant Cugat jugarà la fase de promoció amb el primer i segon classificat del grup A de Superlliga 2, Figaro Aris Tenerife i CV Torrelavega; i amb el primer classificat del grup B, el Vóley Playa Madrid. El primer partit el disputaran el pròxim dissabte 21 de març, a Madrid.

Rafa Ruiz: "Volem guanyar aquest ascens"

La fase d'ascens consisteix en una lligueta entre quatre equips, a doble partit, i en la qual el primer i segon classificats obtindran el bitllet directe per estar a la màxima categoria estatal. No és descartable que es produeixi alguna renúncia a Superlliga i deixi una plaça vacant més, però amb reglament a la mà pujaran els dos primers.

L’entrenador del Club Voleibol Sant Cugat, Rafa Ruiz, ha assegurat que l’equip està capacitat per lluitar per una d’aquestes dues posicions: “Ens hem d'asseure i decidir on volem estar. Aquestes decisions s'han de prendre en conjunt. Però no tinc cap dubte que la nostra idea, ara mateix, és estar a dalt i aconseguir una plaça per estar a Superlliga 1. Volem guanyar aquest ascens per mèrits propis”.

El tècnic considera que no hi ha un favorit clar a l’ascens: “Serà una lliga molt igualada, no hi ha un rival que estigui molt per sobre de la resta. Si hagués de destacar a un destacaria a l'Aris, un equip que ha fet moltes incorporacions. Però qualsevol dels quatre pot estar en les dues posicions d'ascens”.

Club Voleibol Sant Cugat 3 - Motorsan Guadalajara 1

El Club Voleibol Sant Cugat ha superat per 3-1 al Motorsan Guadalajara. FOTO: Lali Puig

El Club Voleibol Sant Cugat no ha tingut un partit còmode contra el Guadalajara, un equip que malgrat no jugar-se res, ha vingut a Valldoreix a pels 3 punts. Les de Rafa Ruiz han patit força, especialment quan el conjunt visitant s'ha endut el segon set i empatava a 1 el partit.

Però amb l'1-1 el Club Voleibol Sant Cugat ha donat un cop sobre la taula i s'ha emportat el tercer i el quart set sense deixar que les manxegues es posessin per davant en cap moment. A més, a l'equip l'ha acompanyat amb més energia que mai un públic nombrós que no s'ha volgut perdre, malgrat la pluja, aquest transcendental partit.

Fitxa tècnica

Club Voleibol Sant Cugat: J. Bonet. A. Buetas, S. Julián, C. Martínez, P. García, M. Sanchís i J. Rodríguez (lliure) –equip inicial– N. Sánchez, E. Bermejo i N. Molino.

Motorsan Guadalajara: I. Cámara, P. Hernández, M. T. Malo, M. Jovanovic, N. Tolón, M. Giurgiu i M. Ortas (lliure) –equip inicial– N. Tejero, I. Ruiz.

Sets: 25-19 (28'), 21-25 (27'), 25-20 (27'), 25-18 (26')

Àrbitre: J. Antonio Vicente Barranco

Jornada 18, grup B de Superlliga de 2. Pavelló de Valldoreix, 200 espectadors.

Estadístiques completes

Més informació
 
Comentaris

Destaquem