El Club Voleibol Sant Cugat jugarà per desena campanya en la màxima categoria estatal

El primer equip femení s'ha assegurat matemàticament la permanència en la Lliga Iberdrola, quan falten dues jornades perquè acabi el campionat, en una segona volta espectacular

La pròxima temporada 2019-2020, el primer equip femení del DSV Club Voleibol Sant Cugat seguirà jugant a la màxima categoria del voleibol femení estatal, la Lliga Iberdrola. Ho farà per desena temporada en 4 etapes diferents, des de la temporada 1995-1996, on va estrenar-se amb un cinquè lloc de deu equips al campionat. Les de Rafa Ruiz s'han assegurat matemàticament la permanència aquest dissabte, 16 de març, a la tarda, al pavelló de Valldoreix, després de doblegar el Cajasol Juvasa Voley per 3 sets a 1 (20-25, 25-17, 26-24 i 25-18) i que l'ESD Granadas de Elche, 11è i penúltim amb 13 punts, hagi perdut a la pista de l'Avarca de Menorca, per 3 sets a 1 (25-19, 18-25, 25-18 i 25-17). Amb aquest triomf, el DSV CV Sant Cugat ha atrapat en la classificació el Cajasol Juvasa Voley, que és 8è però amb els mateixos punts -20- que les santcugatenques, 9es de 12 equips. Ara mateix, i quan només falten dues jornades perquè acabi la Superlliga Femenina, l'Emevé, amb 7 punts, ja ha descendit, mentre que, ara, Madrid Chamberí, 10è amb 15 punts, i l'ESD Granadas de Elche, 11è amb 13 punts, lluitaran per evitar ocupar l'altra posició que fa perdre la categoria i baixar a Superlliga 2.

GetFileAttachment 6

Les jugadores del DSV Club Voleibol Sant Cugat celebrant un dels punts del partit amb el Cajasol Juvasa Voley. FOTO: Lali Álvarez

Rafa Ruiz: "Era el nostre partit i havia de ser avui"

L'entrenador del primer equip del DSV CV Sant Cugat, Rafa Ruiz, ha assenyalat que davant el Cajasol Juvasa Voley "ha estat, segurament, un dels millors partits que hem fet aquesta temporada, però pel context. Era el nostre partit i havia de ser avui". Ruiz ha dit també que "en el primer set hem estat una mica dubitatius i hem tingut nervis, però, després, l'equip ha jugat a un molt bon nivell, com també ho ha fet el Cajasol Juvasa Voley. S'ha vist un gran partit de voleibol".

Rafa Ruiz: "Vam acabar la primera volta sense cap victòria i hem fet una segona volta més que notable, on hem aconseguit moltíssims punts"

Sobre la permanència, Ruiz ha assegurat que el balanç de la temporada és "boníssim, després de tot el que ens ha passat. En les primeres setmanes vam patir la baixa de la jugadora estrangera que havíem fitxat i vam tenir dues lesions de dues jugadores en la mateixa posició. Ha estat una temporada molt dura. Vam acabar la primera volta sense cap victòria i no vam ser capaços d'invertir aquesta situació. Hem fet una segona volta més que notable, on hem aconseguit moltíssims punts i estem molt orgullosos i contents del treball que hem fet".

Dues últimes jornades de lliga

En les dues últimes jornades de les 22 de la Lliga Iberdrola, el DSV CV Sant Cugat visitarà el líder destacat de la competició, el Minis de Arluy VB Logroño, amb 57 punts, el 23 de març, a les 19 hores, i en l'última jornada del campionat rebrà el 3r classificat, el Feel Volley Alcobendas, que té 42 punts.

GetFileAttachment 4

El DSV Club Voleibol Sant Cugat jugarà, un any més, a Superlliga Femenina. FOTO: Àlex López Puig

 

 
Comentaris

Destaquem