El Club Voleibol Sant Cugat presenta els seus 24 equips després de l'assemblea

La presentació serà el segon i últim acte de celebració del 30è aniversari de l'entitat, i a l'assemblea es donaran tots els detalls de la convocatòria d'eleccions a la presidència, amb 2 candidatures

El DSV Club Voleibol Sant Cugat presenta aquest divendres, 9 de novembre, a les 20.30 hores, al Pavelló de Voleibol de Valldoreix, els seus 24 equips i 302 jugadores, amb noves equipacions. Aquests 24 equips són 8 infantils, 5 cadets, 5 juvenils, 4 sèniors, 1 màster i 1 veterans. Toni Alemany continua sent el director tècnic esportiu de l'entitat.

Segon i últim acte de celebració del 30è aniversari

Aquest és el segon i últim acte de celebració del 30è aniversari de l'entitat, després que el passat 8 de juny el club va organitzar un acte al Pavelló de Voleibol de Valldoreix on els protagonistes van ser els 5 presidents que ha tingut fins ara el club, Carles Castro, Francesc Tortosa, Miquel Martínez, Lluís Moreno i Núria Terribas. En aquest segon acte, el club inaugurarà una exposició retrospectiva, instal·lada al vestíbul de la instal·lació, d'aquestes tres dècades de voleibol a la ciutat.

L'acte, en el que també hi haurà una desfilada amb 19 samarretes històriques de l'entitat, comptarà amb la presència de Carmela Fortuny, alcaldessa de Sant Cugat, acompanyada d'Eloi Rovira, tinent d'alcalde de Promoció de la Ciutat, Joventut i Esports; Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol i vicepresidenta de la federació espanyola; Núria Terribas, presidenta del Club Voleibol Sant Cugat, i els altres 4 presidents que han dirigit l'entitat.

Assemblea abans de la presentació

Aquest divendres, 9 de novembre, a les 19 hores, a l'Esglèsia Protestant de Valldoreix, se celebrarà l'assemblea general ordinària de socis del CV Sant Cugat, en la que, entre altres punts, es donarà informació sobre la convocatòria d'eleccions a la presidència de l'entitat. Ja es coneixen 2 candidatures que han fet públic la seva intenció de presentar-se. Són la de l'actual presidenta, Núria Terribas, i la de Martín Fernández, exentrenador i director esportiu de l'entitat (2008-2010).

Els 7 punts de l'ordre del dia són: lectura i aprovació, si escau, de l'acta de l'assemblea anterior; informe de la presidenta; informe del director tècnic; liquidació del pressupost de la temporada 2017-2018; proposta i aprovació, si escau, del pressupost de la temporada 2018-2019; acord d'apoderament per a la subscripció d'una pòlissa de crèdit amb una entitat bancària, i precs i suggeriments.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem