El Club Voleibol Sant Cugat reconeix Miquel Martínez i la seva junta directiva

La nova junta ha acordat que, a partir d'ara, el torneig internacional que el CV Sant Cugat organitza cada setembre passarà a anomenar-se Torneig Internacional de Voleibol Miquel Martínez

La nova junta directiva del Club Voleibol Sant Cugat ha homenatjat aquest dissabte, 18 d'abril, a la tarda, al Pavelló de Valldoreix, el cos directiu sortint de l'entitat, que en els últims vuit anys ha encapçalat Miquel Martínez. El primer acord de la nova junta ha estat que, a partir d'ara, el torneig internacional que el CV Sant Cugat organitza cada setembre passarà a anomenar-se Torneig Internacional de Voleibol de Base Miquel Martínez, en reconeixement a la tasca desenvolupada per l'expresident al club.

En els parlaments, Miquel Martínez ha assenyalat que “em sento molt afortunat d'haver dirigit aquest club i haver treballat amb tota la gent que ho he fet, companys de junta, entrenadors, jugadores i pares”. També ha desitjat molta sort als nous directius, “que ho faran molt bé”, ha assegurat.

Un repte aconseguit

El nou president del CV Sant Cugat, ha explicat que “hem agafat el club amb molta il·lusió. El directiu Àngel Sanchís, l'únic que seguirà a la junta, ha assenyalat que “quan el Miquel i jo vem agafar el club ens vem dir que el convertiriem en l'escola de voleibol més gran de Catalunya i que, després, arribarien els èxits. I així ha estat”. “La nova junta seguirem aplicant el mateix model de club”, ha afirmat.

La junta sortint ha estat integrada per Miquel Martínez, president, i els directius Àngel Sanchís (que continua amb la nova junta), Carme Ponte, Albert Caixal, Josep Riart, Rosario Torralbo i Àngels Carresquer.

La nova junta està integrada per vuit directius. Són Lluís Moreno, president; Núria Terribas, vicepresidenta i responsable de l'àrea econòmica; Lola Mata, vicepresidenta i responsable de l'àrea social i de comunicació; Salvador Villa, tresorer; Carles Roca, secretari; Carles Bisbe, vocal de l'àrea social i comunicació; Jordi Guerrero, vocal i responsable del web, i Àngel Sanchís, delegat federatiu.

Maribel Zamora: "Han posat un segell de qualitat al club"

L'acte també ha comptat amb la presència de Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol i vicepresidenta de la Federació Espanyola de Voleibol; Eloi Rovira, coordinador d'Entitats Esportives de l'Ajuntament de Sant Cugat, i els expresidents del CV Sant Cugat, Carles Castro i Francesc Tortosa. Zamora ha dit que el CV Sant Cugat “és un dels bressols del voleibol a Catalunya”, i de la junta sortint ha destacat el seu “tarannà professional. Ho han fet amb excel·lència i han posat un segell de qualitat al club”.

El primer equip es complica l'ascens

El primer equip femení del CV Sant Cugat s'ha complicat l'ascens a Superlliga 1, la màxima categoria estatal, en perdre aquest dissabte, 18 d'abril, al pavelló de Valldoreix, contra el CV Torrelavega, conjunt que encara no havia puntuat en aquesta fase d'ascens.

 
Comentaris

Destaquem