El Complex Esportiu EMD de Valldoreix absorbeix el Club Sincro Sant Cugat

El Club Sincro Sant Cugat no desapareix i confia que el Complex Esportiu EMD de Valldoreix faci créixer aquest esport a la ciutat

El Complex Esportiu EMD de Valldoreix ha absorbit el Club Sincro Sant Cugat, que des d'aquesta temporada, 2017-2018, forma part del Club Natació Valldoreix, tot i que no desapareix com a club esportiu. D'aquesta manera, la natació sincronitzada passa a ser una secció esportiva més del Complex Esportiu EMD, com ja ho és la natació, el triatló i el pàdel.

La natació sincronitzada, amb 55 nedadores, ofereix tres nivells de pràctica esportiva. L'oci és de caràcter lúdic i, en aquest cas, no estar sota el paraigua del CN Valldoreix. El segon nivell és l'escolar i competeix als Jocs Esportius Escolars de Barcelona, i el tercer és de competició, i ho fa en competicions federades de la Federació Catalana de Natació. Té tres equips de competició, que ho fan al Campionat de Catalunya Benjamí Nivell III (combo i figures), al Campionat de Catalunya Escoles (combo) i la Copa Catalunya Nivell III (duo, combo, figures i equips). Aquests tres equips de competició també entrenen un cop al mes -els dissabtes- al Centre d'Alt Rendiment (CAR), gràcies a un acord entre el CAR, l'Ajuntament de Sant Cugat i el Complex Esportiu EMD de Valldoreix.

Andrea Puerta i Cecília Jiménez, les noves entrenadores

Després de la marxa de Luana Prato i Sophie Compte, el Complex Esportiu EMD de Valldoreix ha fitxat Andrea Puerta, del CN Mataró, i exnedadora del Club Sincro Sant Cugat, i Cecília Jiménez, exnedadora de l'equip espanyol de natació sincronitzada. Andrea Puerta és la responsable del nivell de competició i Cecília Jiménez, la d'oci i escolar.

Alex López, director tècnic del Complex Esportiu EMD de Valldoreix, ha explicat al TOT Sant Cugat que "a proposta nostra, a finals de la temporada passada, la 2016-2017, vam arribar a un acord amb la junta directiva del Club Sincro Sant Cugat de traspassar el Club Sincro Sant Cugat al Complex Esportiu EMD de Valldoreix per tal de gestionar-ho des d'una sola entitat". López ha destacat que les noves entrenadores, Andrea Puerta i Cecília Jiménez, "són dues entrenadores joves que tenen experiència pels anys que fa que practiquen natació sincronitzada i que han format part de bons clubs del món de la natació sincronitzada, com són el CN Granollers i CN Mataró".

Enric Bosch: "Estem a l'expectativa"

Enric Bosch, president del Club Sincro Sant Cugat, ha assenyalat que la junta directiva de l'entitat "està a l'expectativa. No veiem que des del Complex Esportiu EMD de Valldoreix tot estigui funcionant com ens agradaria, però els hem de donar confiança. Esperem que puguem tirar endavant aquesta nova situació. El més important són les nedadores". Bosch també ha explicat que "el principal problema que tenim com a Club Sincro Sant Cugat és que a Sant Cugat no tenim piscina per entrenar".

 
Comentaris

Destaquem