El CP Calafell d'OK Lliga fitxa Pol Galbas

El jugador santcugatenc d'hoquei sobre patins, de 20 anys, tenis diferents ofertes d'equips d'OK Lliga. Deixa el FC Barcelona i signa el seu primer contracte professional

El jugador santcugatenc d'hoquei sobre patins Pol Galbas ha fitxat pel primer equip del CP Calafell d'OK Lliga. L'acord entre Galbas, de 20 anys, i el CP Calafell és per una temporada amb opció a una altra. El santcugatenc, que la pròxima temporada 2013-2014 serà sènior de primer any, ha signat el seu primer contracte professional aquest divendres, 5 de juliol, a Calafell.

Vol jugar a l'OK Lliga
Pol Galbas ha explicat al TOT Sant Cugat que "tenia diferents ofertes d'equips d'OK Lliga i he triat el CP Calafell perquè el seu entrenador, el Pere Varias, hi ha insistit molt. M'agrada el projecte esportiu del CP Calafell". El davanter de Sant Cugat també ha concretat que "vull consolidar-me a l'OK Lliga. Sóc jove, vull jugar minuts a la categoria i agafar experiència. He marxat del Barça per jugar més minuts dels que m'oferien".

Galbas, que juga al FC Barcelona des de la categoria infantil de primer any, té un currículum envejable. Ha estat campió del món sub-20 amb la selecció espanyola; subcampió d'Europa sub-17 i sub-20, també amb el combinat estatal, i ha guanyat diversos campionats de Catalunya i d'Espanya de Clubs.

Prové del júnior A del FC Barcelona
Aquesta temporada 2012-2013, amb el júnior A del FC Barcelona, s'ha adjudicat el Campionat de Catalunya i el d'Espanya de Clubs. També ha jugat amb el segon equip a la Primera Divisió Estatal (ha acabat sisè) i ha gaudit d'alguns minuts amb el primer equip a l'OK Lliga.

Com ja va anunciar el TOT Sant Cugat, el tècnic que la pròxima temporada 2013-2014 entrenarà el sènior A masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat és Lluís Galbas, pare de Pol Galbas.

 
Comentaris

Destaquem