El Cros suma 170 participants més, després d'un error amb el xip

Com a novetat d'aquesta edició, el 20è Cros Ciutat de Sant Cugat va implantar els xips en el dorsal. Tanmateix, una errada electrònica no va comptabilitzar els corredors d'una de les categories

La xifra exacta de participants de la 20a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat, celebrat el darrer diumenge 11 de novembre, augmenta en 170 corredors respecte a les primeres dades oficials, passant de 3.798 a 3.968. Un petit fallo tècnic, en els xips implantats en els dorsals dels corredors, va donar aquesta petita imprecisió en la participació d'enguany.


No obstant això, l'organització del Cros Ciutat de Sant Cugat, l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom, ha solucionat el problema i ha pogut donar el nombre exacte de participants. Tanmateix, un cop certificada la xifra final, l'edició d'enguany segueix sent la més baixa dels últims 5 anys, igual que va passar amb el nombre d'inscripcions (4915).


El rècord d'aquesta prova atlètica data de la 18a edició, el 2016, quan hi van participar 4.114 atletes dels 5.140 inscrits, i per tant, la 20a edició es queda a només 146 participants d'assolir la xifra més alta, demostrant la importància que té l'esdeveniment dins de la ciutat, un esdeveniment esportiu que cada any és el més participatiu de la ciutat.

 
Comentaris

Destaquem