El CV Sant Cugat torna a ser protagonista en el Torneig Internacional de Voleibol

En el campionat organitzat pel DSV Club Voleibol Sant Cugat hi han jugat 48 equips i 600 jugadores de 2 clubs europeus i 3 espanyols i 8 catalans

El DSV Club Voleibol Sant Cugat, en les categories juvenil Or i Plata i cadet Plata; el CV Esplugues, en cadet Or; el Pallavolo Tor Sapienza de Roma (Itàlia), en infantil Or, i el Club Natació Sabadell, en infantil Plata, han estat els equips campions del 14è Torneig Internacional de Voleibol Base Femení Ciutat de Sant Cugat-Miquel Martínez. Una de les principals novetats de l'edició d'enguany és que l'organització ha distribuït els equips de cada categoria en dues categories: Or i Plata.

El Pallavolo Tor Sapienza de Roma (Itàlia), amb un equip sub-14 i un sub-18, i el Volley Lugano de Suïssa, amb un conjunt sub-18, que s'ha estrenat en el campionat, són els dos clubs europeus que han participat en aquesta edició. Hi han pres part 48 equips, 4 més que el 2016, que s'han repartit en les categories sub-14 (infantils, jugadores nascudes els anys 2004 i 2005), sub-16 (cadets, 2002-2003) i sub-18 (juvenils, 2001, 2000 i 1999), amb 16 equips cada categoria. La categoria sub-18 ha passat a jugar-se de 12 a 16 equips. Aquest campionat de referència a l'Estat espanyol i a Europa, que organitza el DSV CV Sant Cugat, s'ha jugat del dijous 14 al diumenge 17 de setembre, al pavelló de Valldoreix i als tres pavellons de la ZEM Rambla del Celler. Hi han pres part unes 600 jugadores.

3 clubs espanyols i 8 catalans

Un dels equips del DSV Sant Cugat celebrant un punt. FOTO: Lali Álvarez

De l'Estat espanyol hi han pres part 3 clubs, el Club Voleibol Alcobendas (Madrid), l'AD Voleibol Rivas (Madrid), i el Getxo Voleibol (Biscaia). D'altra banda, també hi jugaran 8 clubs catalans, que són el CVB Barça, CV Esplugues, CV Vall d'Hebron, AE Carles Vallbona, CV Sant Just, Balàfia Vòlei de Lleida, CV Sant Boi i DSV CV Sant Cugat, que ho ha fet amb 16 equips. Així, hi han jugat un total de 14 clubs. La tradicional presentació de tots els equips del campionat es va fer el dissabte 16 de setembre, a la tarda, al Pavelló 3.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem