El CVSC es corona al campionat d'Espanya de Volei Platja

L'or aconseguit per Júlia Bonet i el bronze de Laura Sesé a la sub 21 se sumen a l'or de Sara Bisbe i la quarta plaça de Laura Brun a la sub 19

El Club Voleibol Sant Cugat s'ha convertit en l'entitat de voleibol estatal que més medalles ha aportat als campionats d'Espanya de Volei Platja, que s'estan disputant aquests dies a Lorca.

Dilluns coneixíem l'or de la santcugatenca Sara Bisbe i la quarta plaça assolida per Laura Brun a la sub 19. Aquest dimecres 19 d'agost ha estat el torn de Júlia Bonet i Laura Sesé. Bonet, jugadora del CVSC des de fa tres temporades, ha fet parella amb Maria Palet. Les dues jugadores s'han imposat per 2-1, amb uns parcials de 16-21, 21-17 i 15-13 a la parella basca formada per Etxebarría Garcia.

Per la seva banda, la santcugatenca i jugadora del club des de les categories infantils Laura Sesé ha aconseguit el bronze després de vèncer, juntament amb la seva companya Mar Saló, per 2 a 0 a la parella andalusa formada per Toro-Díaz. La santcugatenca i la seva companya han signat dos sets per 21-14 i 21-15.

Després dels èxits assolits en aquests campionats, el president del CVSC, Lluís Moreno, s'ha mostrat molt satisfet. Moreno ha remarcat que aquests resultats "són un èxit per Catalunya i també pel club, ja que és el club que més medalles ha aconseguit".

Laura Sesé i Júlia Bonet amb les medalles. FOTO: Twitter Club Voleibol Sant Cugat

Més informació
 
Comentaris

Destaquem