El desè Torneig de Nadal Babolat, amb uns 230 joves tennistes

Aquesta competició s'està jugant al Club Esportiu Valldoreix en les categories benjamí, aleví, infantil i cadet, i és puntuable pel rànquing de la Federació Catalana de Tennis

Uns 230 joves tennistes s'han inscrit en la ja desena edició del Torneig de Nadal Babolat de Tennis, que va començar el dissabte 14 de desembre i que està previst que finalitzi el dimarts 31 de desembre, a les pistes del Club Esportiu Valldoreix. Aquesta competició s'està jugant en les categories benjamí, aleví, infantil i cadet, tant en la categoria masculina com en la femenina, i és puntuable pel rànquing de la Federació Catalana de Tennis.

Empreses col·laboradores
L'organització, el Club Esportiu Valldoreix i l'empresa Barcelona Total Tennis (BTT), responsable de la gestió esportiva de l'entitat, compten amb el principal patrocini de la marca esportiva Babolat. També hi col·laboren les empreses Círculo de Lectores, IMC Toys i Anadel.

Les finals del torneig, dilluns o dimarts
Les finals del desè Torneig de Nadal Babolat de Tennis es podrien avançar al dilluns 30 de desembre. Es juguin dilluns o dimarts, les finals començaran a les 9.30 hores. El director del torneig és Roger Badia i la jutgessa-àrbitres, Sonia Delgado.

 
Comentaris

Destaquem