El desè Torneig de Nadal Babolat de Tennis reuneix 240 jugadors al Club Esportiu Valldoreix

És un campionat puntuable pel rànquing de la Federació Catalana de Tennis. Per a Roger Badia, director del torneig, "és un torneig del tot consolidat"

Campions de les categories infantil i cadet del 10è Torneig de Nadal Babolat de Tennis. FOTO: Club Esportiu Valldoreix Campions de les categories infantil i cadet del 10è Torneig de Nadal Babolat de Tennis. FOTO: Club Esportiu Valldoreix
La ja desena edició del Torneig de Nadal Babolat de Tennis, que un any més ha organitzat el Club Esportiu Valldoreix, ha reunit uns 240 jugadors en un campionat puntuable pel rànquing de la Federació Catalana de Tennis. Els guanyadors han estat Hugo Pascual i Claudia Hoste, en categoria cadet; Roger Romero i Irene López, en infantil; Bruno Martino i Aina Plana, en aleví, i Alex Rull i Alicia Andrés, en benjamí. La competició s'ha jugat del 14 al 30 de desembre. L'entrega de premis ha estat presidida, entre d'altres, per Julian Peñas, directiu del Club Esportiu Valldoreix.

Roger Badia, director del torneig, ha destacat que "aquest és un torneig de tennis del tot consolidat, amb una participació destacada de jugadors i jugadores, que cada any repeteixen". La jutgessa-àrbitre ha estat Sonia Delgado.

Empreses col·laboradores
L'organització, el Club Esportiu Valldoreix i l'empresa Barcelona Total Tennis (BTT), responsable de la gestió esportiva de l'entitat, han comptat amb el principal patrocini de la marca esportiva Babolat. També hi han col·laborat les empreses Círculo de Lectores, IMC Toys i Anadel.

El 10è Circuit Benjamins Tennis i Cultura, el pròxim torneig
El pròxim torneig que organitzarà el Club Esportiu Valldoreix serà al febrer, quan convocarà una prova puntuable pel 10è Circuit Benjamins Tennis i Cultura, que és una iniciativa de Barcelona Total Tennis (BTT), empresa responsable de la gestió esportiva del CE Valldoreix. El campionat compta amb la col·laboració de la Federació Catalana de Tennis i es juga en la categoria benjamí masculí i femení.

Els torneigs de tennis del 2014
Aquest 2014, també en la disciplina del tennis, el Club Esportiu Valldoreix i Barcelona Total Tennis organitzaran, entre d'altres campionats, el setè Torneig Internacional BTT de tennis, prova puntuable pel circuit Nike Junior Tour; la vuitena edició del Futures BTT Tennis Academy - Trofeu Internacional Vila de Valldoreix, i un torneig que porta el nom de Rafa Nadal.

En pàdel, el Club Esportiu Valldoreix també acollirà, per quart any consecutiu, una prova de Gran Slam del Cicuit Català de Pàdel, entre d'altres molts torneigs.

 
Comentaris

Destaquem