El DSV Club Voleibol Sant Cugat mostra els seus èxits esportius a la ciutat

Set equips de l'entitat que presideix Núria Terribas han acabat entre els millors en els seus campionats

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, acompanyada del regidor d'Esports, Eloi Rovira, ha ofert una recepció als equips del DSV Club Voleibol Sant Cugat que aquesta temporada 2016-2017 han aconseguit èxits esportius. L'acte s'ha celebrat a la Sala de Plens, aquest dilluns, 12 de juny, a la tarda, amb la presència de prop d'un centenar de persones, entre jugadores; pares; el director tècnic esportiu del club, Toni Alemany; entrenadors (Eros Ortiz i Leo Passerine, entre d'altres) i directius de l'entitat esportiva, encapçalats per la seva presidenta, Núria Terribas.

7 equips pugen al podi

Dels 19 equips del DSV CV Sant Cugat, 7 han pujat al podi en les seves respectives competicions. L'infantil A s'ha proclamat campió de Catalunya de Primera Divisió i ha estat cinquè en el Campionat d'Espanya. L'infantil B ha estat segon en el Campionat de Catalunya de Segona Divisió. El cadet B s'ha proclamat subcampió català de Segona Divisió. El cadet C ha acabat segon en la Tercera Divisió. El juvenil A s'ha adjudicat el subcampionat de Catalunya de Primera Divisió. El juvenil B ha acabat tercer en el campionat català de Segona Divisió. Finalment, el sènior C (que són les mateixes jugadores que el juvenil A) han acabat terceres de Primera Catalana.

L'aleví del Pins del Vallès, protagonista

També hi ha assistit l'equip aleví femení de voleibol de l'escola Pins del Vallès, que aquesta temporada ha guanyat la lliga regular, la Final Territorial i la Final Nacional dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

Borja, Cardona i Bonet, baixes

El primer equip femení del DSV CV Sant Cugat, que la pròxima temporada 2017-2018 seguirà entrenant Rafa Ruiz, ja està perfilant la plantilla de la pròxima campanya. L'entitat no ha renovat a Cris Borja i Alba Cardona, mentre que Júlia Bonet ha decidit no continuar per motius personals.

Les jugadores que la temporada que ve seguiran defensant l'equip són la brasilera Carla Moreira, Sílvia Araco, Sara Julián, Laura Brun. Aitana García, María García, Paula García, Laura Alcalde, Aina Berbel i Andrea Bové. El club treballa per incorporar una atacant i una central, però seguirà apostant, un any més, per les juvenils amb més projecció del club.

DSV seguirà

Si no hi ha cap canvi d'última hora, l'empresa DSV seguirà esponsoritzant, per tercera temporada consecutiva, el Club Voleibol Sant Cugat.

 
Comentaris

Destaquem